LCHF-tårtbotten
0
Innehåll
Någon gång varje år så kommer det tillfällen då man skulle vilja göra en god tårta. Då är detta receptet på tårtbotten helt prefekt att använda sig av.
Det är ett recept som inte blir jättekompakt, men det är självklart inte så att man kan jämföra det med en vanlig standard sockerkaka, men riktigt bra trots allt.
Den här botten kan du sedan dela i två eller tre lager, beroende på hur stor tårta du ska göra.
Recept och bild: Sofie Marklund
Total tid: 55 minuter
Portioner: 1
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret och ställ det åt sidan en stund.
- Blanda i smöret, grädden och citronsaften och rör om.
- Blanda ihop alla de torra ingredienserna och rör sen ner de i äggsmeten.
- Smörj en springform och häll i smeten sedan. Grädda i cirka 35 minuter.
- Ta ut den och låt svalna. Dela sedan i två eller tre lager.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!