Lesscarbs kladdkaka

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Detta är ett LCHF-recept på kladdkaka som Fanny som driver Lesscarbs har gjort. Ett superenkelt och gott recept som man kan använda som en grund…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Lesscarbs kladdkaka
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning7 minTotalt22 min

Beskrivning - Information

Detta är ett LCHF-recept på kladdkaka som Fanny som driver Lesscarbs har gjort. Ett superenkelt och gott recept som man kan använda som en grund och sedan utveckla med massor av olika smaksättningar om man vill.

Beställ vaniljpulver här!

Beställ mandelmjöl här!

Recept och bild: Lesscarbs

(Anlita Fanny online om du vill ha en piggare vardag. Hon är utbildad kostrådgivare inom LCHF. https://www.competencer.com/profile/fanny-lindkvist)

ANNONS

Ingredienser

Mängd8 Portioner
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader.

3

Vispa ihop ägg och sötning så det blir riktigt poröst.

5

Smält smör och choklad i ett vattenbad.

7

Vänd ner choklad och smör i äggvispet.

9

Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ner det i smeten och rör om till en jämn och fin smet.

11

Häll smeten i en smord springform (24 cm). Du kan med fördel ha ett bakplåtspapper i botten så blir det lätt att flytta kakan sen om du vill det.

13

Ställ in kakan i mitten av ugnen i 7 minuter och ta sedan ut den och låt den svalna. Den kan se oklar ut, men den skall se ut så. Då är den som godast. Det är ju trots allt en kladdkaka.

15

Servera med lite grädde och färska bär.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

3

Vispa ihop ägg och sötning så det blir riktigt poröst.

5

Smält smör och choklad i ett vattenbad.

7

Vänd ner choklad och smör i äggvispet.

9

Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ner det i smeten och rör om till en jämn och fin smet.

11

Häll smeten i en smord springform (24 cm). Du kan med fördel ha ett bakplåtspapper i botten så blir det lätt att flytta kakan sen om du vill det.

13

Ställ in kakan i mitten av ugnen i 7 minuter och ta sedan ut den och låt den svalna. Den kan se oklar ut, men den skall se ut så. Då är den som godast. Det är ju trots allt en kladdkaka.

15

Servera med lite grädde och färska bär.

Lesscarbs kladdkaka

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

  • Margaretha.K says:

    Så god, bjöd den till vänner som inte äter LCHF och alla tyckte den var supergod. Vi bakade den på grillen med stängt lock.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida