Beskrivning - Information
Sådär härligt mustig levergryta man bara längtar efter ibland.
Du väljer själv vad för lever du vill använda. Det är ju lite av en smaksak.
Ingredienser
Gör så här:
Skär upp levern, hacka löken och strimla baconet.
Låt burksvampens vatten koka in i en torr panna.
Stek sedan baconet, löken och levern.
I med crème fraiche, fond och soja och låt allt koka ihop till lagom simmig konsistens.
Jag serverade med lättstött kokt blomkål. Men lite vattenlingon kan också vara gott till.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär upp levern, hacka löken och strimla baconet.
Låt burksvampens vatten koka in i en torr panna.
Stek sedan baconet, löken och levern.
I med crème fraiche, fond och soja och låt allt koka ihop till lagom simmig konsistens.
Jag serverade med lättstött kokt blomkål. Men lite vattenlingon kan också vara gott till.