Levergryta

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Sådär härligt mustig levergryta man bara längtar efter ibland. Du väljer själv vad för lever du vill använda. Det är ju lite av en smaksak.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Levergryta
c5b97e549bb28ea812d5c750fbdf5c86?s=96&d=mm&r=gSkapareJohanFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Sådär härligt mustig levergryta man bara längtar efter ibland.
Du väljer själv vad för lever du vill använda. Det är ju lite av en smaksak.

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 500 g Lever
 1 st Burk champinjoner
 1 st Paket bacon
 1 msk Fin hemmagjord (eller köpt) fond
 2 deciliter Crème fraiche
 1 tsk Soya
 1 st Gul lök
ANNONS

Gör så här:

1

Skär upp levern, hacka löken och strimla baconet.

2

Låt burksvampens vatten koka in i en torr panna.
Stek sedan baconet, löken och levern.

3

I med crème fraiche, fond och soja och låt allt koka ihop till lagom simmig konsistens.

4

Jag serverade med lättstött kokt blomkål. Men lite vattenlingon kan också vara gott till.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Lever
 1 st Burk champinjoner
 1 st Paket bacon
 1 msk Fin hemmagjord (eller köpt) fond
 2 deciliter Crème fraiche
 1 tsk Soya
 1 st Gul lök

Instruktioner

1

Skär upp levern, hacka löken och strimla baconet.

2

Låt burksvampens vatten koka in i en torr panna.
Stek sedan baconet, löken och levern.

3

I med crème fraiche, fond och soja och låt allt koka ihop till lagom simmig konsistens.

4

Jag serverade med lättstött kokt blomkål. Men lite vattenlingon kan också vara gott till.

Levergryta
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida