Marinerade gulbetor är ett enkelt och gott tillbehör som ger en härlig fräschhet till framförallt grillat.
Att äta lite betor inom LCHF fungerar absolut, och i detta fallet är det bara ett tillbehör som ett komplement till annan mat, så ät det med gott samvete såvida du inte äter strikt.
Skala och skiva gulbetorna tunt. Jag använde en mandolin och körde på 1 mm.
Pressa limen och blanda ner övriga ingredienser så det blir en dressing.
Slå dressingen över betorna och blanda runt ordentligt.
Låt stå kallt ett tag.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Skala och skiva gulbetorna tunt. Jag använde en mandolin och körde på 1 mm.
Pressa limen och blanda ner övriga ingredienser så det blir en dressing.
Slå dressingen över betorna och blanda runt ordentligt.
Låt stå kallt ett tag.