Hoppa till innehåll
Open navigation

Lime, mynta och timjanmarinerad gulbeta

Inga röster än
Sparat av: st
Lime, mynta och timjanmarinerad gulbeta

Marinerade gulbetor är ett enkelt och gott tillbehör som ger en härlig fräschhet till framförallt grillat.
Att äta lite betor inom LCHF fungerar absolut, och i detta fallet är det bara ett tillbehör som ett komplement till annan mat, så ät det med gott samvete såvida du inte äter strikt.

Total tid: 15 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skala och skiva gulbetorna tunt. Jag använde en mandolin och körde på 1 mm.
  • Pressa limen och blanda ner övriga ingredienser så det blir en dressing.
  • Slå dressingen över betorna och blanda runt ordentligt.
  • Låt stå kallt ett tag.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg