Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lime, mynta och timjanmarinerad gulbeta

Inga röster än
Lime, mynta och timjanmarinerad gulbeta

Marinerade gulbetor är ett enkelt och gott tillbehör som ger en härlig fräschhet till framförallt grillat.
Att äta lite betor inom LCHF fungerar absolut, och i detta fallet är det bara ett tillbehör som ett komplement till annan mat, så ät det med gott samvete såvida du inte äter strikt.

Total tid: 15 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skala och skiva gulbetorna tunt. Jag använde en mandolin och körde på 1 mm.
  • Pressa limen och blanda ner övriga ingredienser så det blir en dressing.
  • Slå dressingen över betorna och blanda runt ordentligt.
  • Låt stå kallt ett tag.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg