Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lindade aubergine med köttfärs

Inga röster än
Lindade aubergine med köttfärs

Jag såg bilden på den här rätten i en turkisk tidning. Det såg ut väldigt gott. Idag gjorde jag den (jag har gissat ingredienserna från bilden så mycket som det gick och har några till som kunde höja smaken på rätten).

Total tid: 1 timme
Servings: 2
Author: s_moore

Ingredienser

Instructions

  • Sätt ugnen på grill och grilla auberginerna.
  • Blanda kycklingfärsen med övriga ingredienserna forutom mozzarella och olja. Ta ut auberginerna, skala den försiktigt men låt hatten sitter kvar på den. Lägg de på hushållspapper för att allt vatten rinna av. Sen gör ett snitt i mitten på auberginer och fyll de med mozzarella. Dela färs smeten på två. Bred den på en bit plastfolie och lida auberginer med den( ni ser allt på bildens). Stek den i smör och olivolja. Klar.
  • Blanda kycklingfärsen med övriga ingredienserna förutom mozzarella och olja.
  • Ta ut auberginerna, skala den försiktigt men låt hatten sitter kvar på den. Lägg de på hushållspapper för att allt vatten rinna av. Sen gör ett snitt i mitten på auberginer och fyll de med mozzarella. Dela färssmeten på två. Bred den på en bit plastfolie och lida auberginer med den (ni ser allt på bilden). Stek den i smör och olivolja. Klar.
    En portion köttfärs med en halverad aubergine fylld med riven ost på en träyta.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.