Jag såg bilden på den här rätten i en turkisk tidning. Det såg ut väldigt gott. Idag gjorde jag den (jag har gissat ingredienserna från bilden så mycket som det gick och har några till som kunde höja smaken på rätten).
Sätt ugnen på grill och grilla auberginerna.
Blanda kycklingfärsen med övriga ingredienserna forutom mozzarella och olja.
Ta ut auberginerna, skala den försiktigt men låt hatten sitter kvar på den. Lägg de på hushållspapper för att allt vatten rinna av. Sen gör ett snitt i mitten på auberginer och fyll de med mozzarella. Dela färs smeten på två. Bred den på en bit plastfolie och lida auberginer med den( ni ser allt på bildens).
Stek den i smör och olivolja. Klar.
Blanda kycklingfärsen med övriga ingredienserna förutom mozzarella och olja.
Ta ut auberginerna, skala den försiktigt men låt hatten sitter kvar på den. Lägg de på hushållspapper för att allt vatten rinna av. Sen gör ett snitt i mitten på auberginer och fyll de med mozzarella.
Dela färssmeten på två. Bred den på en bit plastfolie och lida auberginer med den (ni ser allt på bilden).
Stek den i smör och olivolja. Klar.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på grill och grilla auberginerna.
Blanda kycklingfärsen med övriga ingredienserna forutom mozzarella och olja.
Ta ut auberginerna, skala den försiktigt men låt hatten sitter kvar på den. Lägg de på hushållspapper för att allt vatten rinna av. Sen gör ett snitt i mitten på auberginer och fyll de med mozzarella. Dela färs smeten på två. Bred den på en bit plastfolie och lida auberginer med den( ni ser allt på bildens).
Stek den i smör och olivolja. Klar.
Blanda kycklingfärsen med övriga ingredienserna förutom mozzarella och olja.
Ta ut auberginerna, skala den försiktigt men låt hatten sitter kvar på den. Lägg de på hushållspapper för att allt vatten rinna av. Sen gör ett snitt i mitten på auberginer och fyll de med mozzarella.
Dela färssmeten på två. Bred den på en bit plastfolie och lida auberginer med den (ni ser allt på bilden).
Stek den i smör och olivolja. Klar.