Dessa frallor är så himla goda och går utmärkt att rosta i brödrosten.
Funkar bra att frysa in om man vill det. Perfekt för dig som äter lchf, keto eller bara vill minska ner på gluten och spannmål överlag.
Receptet ger cirka 4-6 frallor beroende på vilken storlek du gör.
Följ gärna min Instagram @lagatochklart
Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dom i smeten ordentlig. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 minuter.
Forma 4-6 bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg Cirka 20 min. Låt svalna på galler.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dom i smeten ordentlig. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 minuter.
Forma 4-6 bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg Cirka 20 min. Låt svalna på galler.
Risto says:
Ser mycket bra ut, och lätt och kosigt att göra. Måste prova nån dag 🙂
Simon says:
Varför ser man inte bilden?
Ingbritt. Viklund says:
Frallornablev väldigt kompakta. Jäser inte bakpulvret när det inte finns vatten med?
Anniken says:
Disse blir bare helt nydelige hver gang. Saftige og gode 👍👍
Anette says:
Luftiga, goda och lätta att baka. La i lite valnötshack och solrosfrön.