Dessa ljusa tekakor med vallmofrön är ett supergott lchfbröd som är lätt att baka och går fort att tillaga.
Går utmärkt att baka och sedan förvara i kylen, eller frysa in.
Sätt ugnen på 200 grader och ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Vispa upp äggen och blanda ner osten.
Blanda dom torra ingredienserna och rör ner dom i äggblandningen.
Forma till bollar och tryck ut till tekakor.
Strö över vallmofrön och parmesan ost.
In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.
Sen är det bara att njuta av en perfekt smörgås.
Frasig yta och mjuk god insida.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader och ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Vispa upp äggen och blanda ner osten.
Blanda dom torra ingredienserna och rör ner dom i äggblandningen.
Forma till bollar och tryck ut till tekakor.
Strö över vallmofrön och parmesan ost.
In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.
Sen är det bara att njuta av en perfekt smörgås.
Frasig yta och mjuk god insida.
Marina says:
Kan man byta ut solrosmjöl med tex porfiber eller kokosmjöl?
Malin says:
Det blir inte samma resultat om man byter ut till kokosmjöl eller pofiber, däremot kan du byta ut till Sesammjöl.