Lolas currysill
1
Innehåll
En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul,
midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna
ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med
tiden.
Recept och bild: Lolas mat
Total tid:
10 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 200 g Inlagd sill (avrunnen)
- 1 dl Smetana
- 1 msk Majonnäs
- 0,5 dl Hackad persilja
- 1,5 msk Curry
- salt
- nymalen svartpeppar
Instruktioner
- Skär sillen i lagom stora bitar.
- Blanda ihop övriga ingredienser.
- Vänd ner sillen i såsen. Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!