Lolas currysill
Sparat av:
0
st
En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.Recept och bild: Lolas mat
Sparat av:
0
st
Portioner: 4
Ingredienser
- 200 g Inlagd sill (avrunnen)
- 1 dl Smetana
- 1 msk Majonnäs
- 0,5 dl Hackad persilja
- 1,5 msk Curry
- salt
- nymalen svartpeppar
Instruktioner
- Skär sillen i lagom stora bitar.
- Blanda ihop övriga ingredienser.
- Vänd ner sillen i såsen. Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!