Hoppa till innehåll
Open navigation

Lolas currysill

Inga röster än
Sparat av: st
Lolas currysill
En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk. Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.Recept och bild: Lolas mat
Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär sillen i lagom stora bitar.
  • Blanda ihop övriga ingredienser.
  • Vänd ner sillen i såsen. Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg