Lolas currysill

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk. Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Lolas currysill
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.

Recept och bild: Lolas mat

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 dl Smetana
 1 msk Majonnäs
 0,50 dl Hackad persilja
 1,50 msk Curry
 Nymalen svartpeppar

 

Gör så här:

1

Skär sillen i lagom stora bitar.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.

3

Vänd ner sillen i såsen.
Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Smetana
 1 msk Majonnäs
 0,50 dl Hackad persilja
 1,50 msk Curry
 Nymalen svartpeppar

Instruktioner

1

Skär sillen i lagom stora bitar.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.

3

Vänd ner sillen i såsen.
Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.

Lolas currysill
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida