En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.
Recept och bild: Lolas mat
Skär sillen i lagom stora bitar.
Blanda ihop övriga ingredienser.
Vänd ner sillen i såsen.
Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär sillen i lagom stora bitar.
Blanda ihop övriga ingredienser.
Vänd ner sillen i såsen.
Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.