Det här är en väldigt enkel, god och snabbakad low carb brownie som dessutom är helt nötfri.
Beställ ingredienser online, fraktfritt!
- Bakpulver (ekologiskt)
- Kakaopulver (ekologiskt)
- Vaniljextrakt (ekologiskt)
- Björksocker (sötning)Receptet innehåller sötning i form av stevia, men du kan välja sötning som du själv tycker funkar bra för dig och dina kostval.
Recept och bild: Ditchthecarbs
Sätt ugnen på 180 grader.
Lägg alla ingredienser i en skål.
Mixa ihop samtliga ingredienser med en mixerstav till en jämn smet.
Häll upp smeten i en form (ca 20x20 cm) med bakplåtspapper i.
Ställ in i ugnen och grädda cirka 15-20 minuter tills det att den har stelnat till. Du kan känna med en tandpetare i mitten om den har en bra konsistens. Det skall inte fastna något på tandpetaren i så fall (om du inte vill att den skall vara lite kladdig). Ta ut och skär upp i bitar.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader.
Lägg alla ingredienser i en skål.
Mixa ihop samtliga ingredienser med en mixerstav till en jämn smet.
Häll upp smeten i en form (ca 20x20 cm) med bakplåtspapper i.
Ställ in i ugnen och grädda cirka 15-20 minuter tills det att den har stelnat till. Du kan känna med en tandpetare i mitten om den har en bra konsistens. Det skall inte fastna något på tandpetaren i så fall (om du inte vill att den skall vara lite kladdig). Ta ut och skär upp i bitar.
Sesselin says:
Sorry min man och jag tyckte inte detta recept var gott. Smakade som omelett med besk bismak. Använde Nicks sötningsmedel.