Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lyxigare variant av bacon och ägg

3 av 1 röst
Lyxigare variant av bacon och ägg

Det här är en lite lyxigare variant av bacon och ägg som jag hittade på en dag när vi satt nere vid stranden i stugan och ville bära ner lite mat och äta där.

Jag gick upp och botaniserade lite i kylen och tog en massa rester som fanns och slängde ihop denna härliga lunchrätt.

Det som är absolut bästa med en sådan här rätt är att du kan göra en kylskåpsrensning som heter duga.

Total tid: 20 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Strimla baconet och skär korven i slantar. Skär ner övriga grönsaker med.
  • Stek bacon, korv och grönsaker i en stekpanna tills det har fått lite färg.
  • Knäck i äggen i pannan och rör runt lite. Stek allt tills det att äggen har stelnat.
  • Häll upp i en form/fat och strö riven parmesan över. Dekorera med lite hackad persilja.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg