Lyxigare variant av bacon och ägg

star iconstar iconstar iconstar empty iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Det här är en lite lyxigare variant av bacon och ägg som jag hittade på en dag när vi satt nere vid stranden i stugan…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Lyxigare variant av bacon och ägg
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

Det här är en lite lyxigare variant av bacon och ägg som jag hittade på en dag när vi satt nere vid stranden i stugan och ville bära ner lite mat och äta där.

Jag gick upp och botaniserade lite i kylen och tog en massa rester som fanns och slängde ihop denna härliga lunchrätt.

Det som är absolut bästa med en sådan här rätt är att du kan göra en kylskåpsrensning som heter duga.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 2 msk Färsk parmesan (riven)
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 Lök
 1 st Wienerkorv
 120 g Bacon
ANNONS

 

Gör så här:

1

Strimla baconet och skär korven i slantar. Skär ner övriga grönsaker med.

3

Stek bacon, korv och grönsaker i en stekpanna tills det har fått lite färg.

5

Knäck i äggen i pannan och rör runt lite. Stek allt tills det att äggen har stelnat.

7

Häll upp i en form/fat och strö riven parmesan över. Dekorera med lite hackad persilja.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Färsk parmesan (riven)
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 Lök
 1 st Wienerkorv
 120 g Bacon

Instruktioner

1

Strimla baconet och skär korven i slantar. Skär ner övriga grönsaker med.

3

Stek bacon, korv och grönsaker i en stekpanna tills det har fått lite färg.

5

Knäck i äggen i pannan och rör runt lite. Stek allt tills det att äggen har stelnat.

7

Häll upp i en form/fat och strö riven parmesan över. Dekorera med lite hackad persilja.

Lyxigare variant av bacon och ägg
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida