Majroveraggmunk

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 6 röster - Betygsätt

Raggmunkar är ju extremt gott, men gjort på potatis vilket inte funkar om man äter lchf. Men, det finns ju riktigt goda alternativ som t…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Majroveraggmunk
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning10 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Raggmunkar är ju extremt gott, men gjort på potatis vilket inte funkar om man äter lchf. Men, det finns ju riktigt goda alternativ som t ex dessa majroveraggmunkar som är raggmunkar gjorda av majrova.
Dessa tillsammans med bacon och lite sockerfri lingonsylt, det är riktigt god mat mina vänner!

Recept och bild: Peggy

Kategori
ANNONS

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 300 g Majrova
 0,50 Gul lök
 3 Ägg
 2 deciliter Grädde
 1 msk Fiberhusk
Tillbehör
ANNONS

 

Gör så här:

1

Riv majrova och löken fint på ett rivjärn.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt allt stå och svälla ett tag.

3

Stek lagom stora raggmunkar i rikligt med smör.

4

Servera direkt med nystekt bacon eller rimmat fläsk.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 300 g Majrova
 0,50 Gul lök
 3 Ägg
 2 deciliter Grädde
 1 msk Fiberhusk
Tillbehör

Instruktioner

1

Riv majrova och löken fint på ett rivjärn.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt allt stå och svälla ett tag.

3

Stek lagom stora raggmunkar i rikligt med smör.

4

Servera direkt med nystekt bacon eller rimmat fläsk.

Majroveraggmunk
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida