Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Majroveraggmunk

3,84 av 6 röster
Majroveraggmunk

Raggmunkar är ju extremt gott, men gjort på potatis vilket inte funkar om man äter lchf. Men, det finns ju riktigt goda alternativ som t ex dessa majroveraggmunkar som är raggmunkar gjorda av majrova.
Dessa tillsammans med bacon och lite sockerfri lingonsylt, det är riktigt god mat mina vänner!

Recept och bild: Peggy

Total tid: 30 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Tillbehör

  • Ugnsstekt bacon
  • Sockerfri lingonsylt

Instruktioner

  • Riv majrova och löken fint på ett rivjärn.
  • Blanda ihop samtliga ingredienser och låt allt stå och svälla ett tag.
  • Stek lagom stora raggmunkar i rikligt med smör.
  • Servera direkt med nystekt bacon eller rimmat fläsk.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,84 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg