Malins kanelbullar är kanelbullar som är helt anpassade för dig som äter lchf eller keto.
Godaste Lchf bullarna jag har bakat, smakar ljuvligt och är lätta att baka.
Som alltid är de naturligt glutenfria och utan tillsatt socker.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
I en annan bunke blandar du ihop ägg, smör och crème fraiche.
Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen till en deg, blir degen för klibbig ta lite mer havrefiber.
Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Vispa ihop alla ingredienserna.
Bred fyllningen på den utkavlade degen.
Skär i 10 skivor och lägg i bullformar och sen i en bullplåt.
Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över lite sukrin gold.
In i ugnen på på 200 grader i ca 15 minuter.
Ta ut och låt de svalna på galler under en bakduk.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
I en annan bunke blandar du ihop ägg, smör och crème fraiche.
Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen till en deg, blir degen för klibbig ta lite mer havrefiber.
Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Vispa ihop alla ingredienserna.
Bred fyllningen på den utkavlade degen.
Skär i 10 skivor och lägg i bullformar och sen i en bullplåt.
Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över lite sukrin gold.
In i ugnen på på 200 grader i ca 15 minuter.
Ta ut och låt de svalna på galler under en bakduk.