Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Malins kanelbullar

4 av 1 röst
Malins kanelbullar

Malins kanelbullar är kanelbullar som är helt anpassade för dig som äter lchf eller keto.
Godaste Lchf bullarna jag har bakat, smakar ljuvligt och är lätta att baka.
Som alltid är de naturligt glutenfria och utan tillsatt socker.

Total tid: 35 minuter
Författare: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Bulldegen

Fyllning

Instruktioner

Bulldegen

  • Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
  • I en annan bunke blandar du ihop ägg, smör och crème fraiche.
  • Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen till en deg, blir degen för klibbig ta lite mer havrefiber.
  • Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.

Fyllningen

  • Vispa ihop alla ingredienserna.

Montering

  • Bred fyllningen på den utkavlade degen.
    Malins kanelbullar
  • Skär i 10 skivor och lägg i bullformar och sen i en bullplåt.
    Malins kanelbullar
  • Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över lite sukrin gold. In i ugnen på på 200 grader i ca 15 minuter.
  • Ta ut och låt de svalna på galler under en bakduk.
    Malins kanelbullar
  • Malins kanelbullar
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg