Malins kanelbullar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Malins kanelbullar är kanelbullar som är helt anpassade för dig som äter lchf eller keto. Godaste Lchf bullarna jag har bakat, smakar ljuvligt och är…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Malins kanelbullar
86f8d98a89bc3d9c550946f3ca4cd011?s=96&d=mm&r=gSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse20 minTillagning15 minTotalt35 min

Beskrivning - Information

Malins kanelbullar är kanelbullar som är helt anpassade för dig som äter lchf eller keto.
Godaste Lchf bullarna jag har bakat, smakar ljuvligt och är lätta att baka.
Som alltid är de naturligt glutenfria och utan tillsatt socker.

ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
Bulldegen
 2 deciliter Mandelmjöl
 2,50 deciliter Havrefiber
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Xantangummi
 1 nypa Salt
 50 g Smör
 0,50 dl Crème fraiche
 4 st Ägg
Fyllning
 25 g Smör
 1,50 deciliter Mandelsmör
 2 tsk Kanel, malen
 8 droppar Vaniljdroppar
ANNONS

Gör så här:

Bulldegen
1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

2

I en annan bunke blandar du ihop ägg, smör och crème fraiche.

3

Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen till en deg, blir degen för klibbig ta lite mer havrefiber.

4

Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.

Fyllningen
5

Vispa ihop alla ingredienserna.

Montering
6

Bred fyllningen på den utkavlade degen.

Malins kanelbullar

7

Skär i 10 skivor och lägg i bullformar och sen i en bullplåt.

Malins kanelbullar

8

Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över lite sukrin gold.
In i ugnen på på 200 grader i ca 15 minuter.

9

Ta ut och låt de svalna på galler under en bakduk.

Malins kanelbullar

10

Malins kanelbullar

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Bulldegen
 2 deciliter Mandelmjöl
 2,50 deciliter Havrefiber
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Xantangummi
 1 nypa Salt
 50 g Smör
 0,50 dl Crème fraiche
 4 st Ägg
Fyllning
 25 g Smör
 1,50 deciliter Mandelsmör
 2 tsk Kanel, malen
 8 droppar Vaniljdroppar

Instruktioner

Bulldegen
1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

2

I en annan bunke blandar du ihop ägg, smör och crème fraiche.

3

Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen till en deg, blir degen för klibbig ta lite mer havrefiber.

4

Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.

Fyllningen
5

Vispa ihop alla ingredienserna.

Montering
6

Bred fyllningen på den utkavlade degen.

Malins kanelbullar

7

Skär i 10 skivor och lägg i bullformar och sen i en bullplåt.

Malins kanelbullar

8

Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö över lite sukrin gold.
In i ugnen på på 200 grader i ca 15 minuter.

9

Ta ut och låt de svalna på galler under en bakduk.

Malins kanelbullar

10

Malins kanelbullar

Malins kanelbullar

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida