Dessa ostfrallor är ett gott och lätt lågkolhydratsrecept. Ett perfekt bröd för dig som längtar efter något gott att äta till frukosten.
Med få ingredienser och snabbt att baka.
Mjuka och fluffiga och smakar supergott tack vare SoftBake som är en relativt ny ingrediens som ger volym och fluffighet i glutenfria degar.
Softbake finns att köpa på Coop, Hemköp och Citygross. Dock är det inte alla affärer som har fått in det än. Läs mer om SoftBake.
Vispa upp äggen och rör ner osten.
Blanda dom torra ingredienserna väl innan dom rörs ner i ägg & ostblandningen.
Forma fyra frallor och placera på en plåt med bakplåtspapper.
In i ugnen på på 200 grader i 23-25 minuter
Knaprig skorpa
Mjuk och fluffig insida
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa upp äggen och rör ner osten.
Blanda dom torra ingredienserna väl innan dom rörs ner i ägg & ostblandningen.
Forma fyra frallor och placera på en plåt med bakplåtspapper.
In i ugnen på på 200 grader i 23-25 minuter
Knaprig skorpa
Mjuk och fluffig insida