Dessa goda vanilj- och kokosbullar passar perfekt till alla oss som äter lchf eller keto.
Sätt ugnen på 200°C.
Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.
I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.
Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg.
Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.
Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.
Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.
In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°C.
Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.
I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.
Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg.
Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.
Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.
Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.
In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.