Malins vanilj- och kokosbullar

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 3 röster - Betygsätt

Dessa goda vanilj- och kokosbullar passar perfekt till alla oss som äter lchf eller keto.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Malins vanilj&kokos bullar
ANNONS
Profilbild för @sockerfrittsaklartSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse20 minTillagning15 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Dessa goda vanilj- och kokosbullar passar perfekt till alla oss som äter lchf eller keto.

 

Ingredienser

Mängd12 Portioner
Bulldegen
 3 deciliter Mandelmjöl
 2 deciliter Havrefiber
 1 msk Kokosmjöl
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Xantangummi
 1 nypa Flingsalt
 50 g Smör
 2 st Ägg
Fyllningen
 60 g Smör
 100 g Färskost
 2 msk Sukrin melis
 10 droppar Stevia drops vanilj
 0,50 dl Riven kokos

 

Gör så här:

Bulldegen
1

Sätt ugnen på 200°C.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.

3

I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.

4

Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg.
Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.

Fyllningen
5

Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.

6

Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.

7

Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.

8

In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Bulldegen
 3 deciliter Mandelmjöl
 2 deciliter Havrefiber
 1 msk Kokosmjöl
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Xantangummi
 1 nypa Flingsalt
 50 g Smör
 2 st Ägg
Fyllningen
 60 g Smör
 100 g Färskost
 2 msk Sukrin melis
 10 droppar Stevia drops vanilj
 0,50 dl Riven kokos

Instruktioner

Bulldegen
1

Sätt ugnen på 200°C.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.

3

I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.

4

Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg.
Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.

Fyllningen
5

Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.

6

Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.

7

Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.

8

In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.

Malins vanilj- och kokosbullar
Profilbild för @sockerfrittsaklart

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida