Malins vanilj- och kokosbullar
0
Dessa goda vanilj- och kokosbullar passar perfekt till alla oss som äter lchf eller keto.
Total tid:
35 minuter
Portioner: 12
Ingredienser
Bulldegen
- 3 dl Mandelmjöl
- 2 dl Havrefiber
- 1 msk Kokosmjöl
- 1 dl Sukrin gold
- 2 tsk Bakpulver
- 2 tsk Xantangummi
- 1 nypa Flingsalt
- 50 g Smör
- 1 dl Crème fraiche
- 2 st ägg
Fyllningen
- 60 g Smör
- 100 g Färskost
- 2 msk Sukrin melis
- 10 droppar Stevia drops vanilj
- 0,5 dl Riven kokos
Instruktioner
Bulldegen
- Sätt ugnen på 200°C.
- Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.
- I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.
- Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg. Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Fyllningen
- Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.
- Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.
- Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.
- In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!