Denna gröt påminner om den jag alltid bad mamma laga till helgfrukost. En härlig symbios mellan blåbärs syra, söt vanilj och crunchiga frön. Går utmärkt att göra en större sats och värma upp dagen efter.
Besök mig gärna på min Instagram: lchf.nea
Smält smöret i en liten kastrull
Dra av kastrullen från plattan och tillsätt resterande ingredienser.
Koka upp igen under omrörning. Låt puttra några minuter under låg temperatur tills gröten fått en fin konsistens. Tillsätt eventuellt mer vatten om den skulle bli för tjock.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Smält smöret i en liten kastrull
Dra av kastrullen från plattan och tillsätt resterande ingredienser.
Koka upp igen under omrörning. Låt puttra några minuter under låg temperatur tills gröten fått en fin konsistens. Tillsätt eventuellt mer vatten om den skulle bli för tjock.
Ellinor says:
Denna gröt va hur god som helst, rekommenderas!!
Blir fler gånger
Jennie Sjögren says:
En ny frukostfavorit. Riktigt god även utan sötning i.