Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mammas Blåbärsfrögröt

5 av 2 röster
Mammas Blåbärsfrögröt

Denna gröt påminner om den jag alltid bad mamma laga till helgfrukost. En härlig symbios mellan blåbärs syra, söt vanilj och crunchiga frön. Går utmärkt att göra en större sats och värma upp dagen efter.

Besök mig gärna på min Instagram: lchf.nea

Total tid: 8 minuter
Författare: Linnea Berggren

Ingredienser

Instruktioner

  • Smält smöret i en liten kastrull
  • Dra av kastrullen från plattan och tillsätt resterande ingredienser.
  • Koka upp igen under omrörning. Låt puttra några minuter under låg temperatur tills gröten fått en fin konsistens. Tillsätt eventuellt mer vatten om den skulle bli för tjock.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg