Mandelkubb är små goda mandelkakor som passar perfekt till kaffet.
Just detta recept är anpassat för dig som äter LCHF.
Sätt ugnen på ca 215 grader.
Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och fiberhusk och rör ihop till en lös deg. Låt den vila medan du hackar mandeln.
Forma degen till små kubbar (10 - 12 st) och strössla sedan den hackade mandeln över kubbarna.
Grädda i ca 12-13 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på ca 215 grader.
Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och fiberhusk och rör ihop till en lös deg. Låt den vila medan du hackar mandeln.
Forma degen till små kubbar (10 - 12 st) och strössla sedan den hackade mandeln över kubbarna.
Grädda i ca 12-13 minuter.
Gun Lisadotter says:
Jättejättegoda!
Finns uträknat det hur många kolhydrater i denna sats?
LCHF-arkivet says:
Nä, inte än… det kommer kanske i framtiden, men tillsvidare så får du lägga in allt på http://www.kostbevakningen.se
Frida says:
Protein Fett Kolh.
60 g 153 g 26 g
14 % 76 % 6 %
Helen Eriksson says:
Ska smöret smältas eller vara varm rumsvarmt?
Marie Nordström says:
Testat, trots jag vispade ihop allt på en gång (läste receptet dåligt) så helt klart godkända!
Var aningen snål med bittermandelolja. Helt klart görs de igen!