Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mandelläckerbitar

Inga röster än
Mandelläckerbitar

Dessa små mandelläckerbitar är ju helt otroligt enkla att göra och perfekt att ha i kylen/frysen för att gotta på om man blir lite sugen på något extra gott till kaffet.

Recept och bild: Peggy

Total tid: 20 minuter
Portioner: 10
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Smält chokladen i vattenbad.
  • Ställ ut muffinsformar och häll cirka en matsked i botten av muffinsformarna. Lagom mycket för att täcka botten med ett par millimeter choklad. Ställ dessa kallt så de får stelna till.
  • Rör ihop mandelsmör med rumstempererat smör, salt och sukrin melis.
  • Ta en chokladcirkel och bred lite av smörblandningen på, cirka 1 tsk. Lägg på en chokladcirkel till som ett lock. Tryck till försiktigt.
  • Ställ in i kyl några timmar. Sen är det bara att mumsa i sig lite.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg