Mandelpanerad torsk

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 5 röster - Betygsätt

Att dubbelpanera fisk var en sån sak som jag tänkte att jag skulle gå miste om när jag började med lchf, men det är ju…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Mandelpanerad torsk
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Att dubbelpanera fisk var en sån sak som jag tänkte att jag skulle gå miste om när jag började med lchf, men det är ju inte alls svårt.

I det här receptet så har jag använt mig av pofiber, ägg och mandelmjöl, och det smakade hur gott som helst!

Funkar ypperligt att panera schnitzel med dessutom.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 400 g Torskfilé
 1 Ägg
 1 nypa Salt
 1 nypa Peppar
 100 g Smör till stekning

 

Gör så här:

1

Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben

3

Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.

5

Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.

7

Stek direkt i en varm panna med massor av smör.

9

När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Torskfilé
 1 Ägg
 1 nypa Salt
 1 nypa Peppar
 100 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben

3

Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.

5

Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.

7

Stek direkt i en varm panna med massor av smör.

9

När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!

Mandelpanerad torsk
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida