Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mandelpanerad torsk

4,50 av 6 röster
Mandelpanerad torsk

Att dubbelpanera fisk var en sån sak som jag tänkte att jag skulle gå miste om när jag började med lchf, men det är ju inte alls svårt.

I det här receptet så har jag använt mig av pofiber, ägg och mandelmjöl, och det smakade hur gott som helst!

Funkar ypperligt att panera schnitzel med dessutom.

Total tid: 20 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben
  • Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.
  • Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.
  • Stek direkt i en varm panna med massor av smör.
  • När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,50 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg