Det här är ett sesam och linfröknäcke som Maria har hittat på. Hon tyckte att det var ett knäckebröd som absolut måste finnas med här på LCHF-arkivet.
Tips! Smaksätt knäcket med lite kryddor, t ex oregano, chili, basilika, timjan, vitlök eller något annat. Testa även olika sorters ost.
Kokosoljan kan du med fördel byta ut mot smör, eller ta hälften av varje för att få lite annan smak på knäcket.
Recept och bild: Maria Jallow
Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Det skall vara ungefär 1-1½ cm tjockt.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 8 minuter.
Ta ut och skär upp i rutor och låt det sedan svalna.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Det skall vara ungefär 1-1½ cm tjockt.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 8 minuter.
Ta ut och skär upp i rutor och låt det sedan svalna.