Beskrivning - Information
Tapas är något som man kan äta och variera i mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF.
Det här är ett LCHF-recept på en tapasrätt som jag tycker är makalöst god, och den är så himla lätt att göra.
Gör gärna detta dagen innan och låt dem stå och marinera över natten, då kommer de att smaka som bäst.
Ingredienser
Gör så här:
Dela champinjonerna i lagom stora bitar, det är lite av en smaksak vilken storlek man vill ha.
Blanda ihop övriga ingredienser.
Slå det över champinjonerna och blanda ihop.
Låt stå minst ett par timmar och rör om lite ibland.
Bäst blir de om du låter de stå till nästa dag.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Dela champinjonerna i lagom stora bitar, det är lite av en smaksak vilken storlek man vill ha.
Blanda ihop övriga ingredienser.
Slå det över champinjonerna och blanda ihop.
Låt stå minst ett par timmar och rör om lite ibland.
Bäst blir de om du låter de stå till nästa dag.
Kjell Berglund says:
Något skumt med detta recept. Ska bli marinerade champinjoner men när man läser instruktionrna så handlar de om ett brödbak.????