Dessa grillskivor är gudomligt goda. De får ligga i marinad i ungefär 2 dygn så de blir riktigt möra och goda. I tiden på receptet är inte tiden för marinering inräknad.
Självklart behöver de inte ligga så länge, men ju längre desto godare och mörare.
Vill du ha mer inspiration kika gärna in på min Instagram @lowcarbvarje
Eller bloggen
https://lowcarbvarjedag.blogspot.com
Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg köttet I dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Förslut påsarna och gnid runt lite så att marinaden kommer åt överallt. Låt stå i kylen i 2 dygn.
Koka broccoli i några minuter och låt sedan rinna av ordentligt.
Lägg ut broccolin på en plåt med bakplåtspapper. Strö över ost och grädda i ugnen på 200 graden i 10-15 minuter.
Blanda alla ingredienser till aioli och låt stå kallt en stund innan servering.
Grilla köttet och pensla på marinaden under tiden. Grilla inte för länge, då blir de torrt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg köttet I dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Förslut påsarna och gnid runt lite så att marinaden kommer åt överallt. Låt stå i kylen i 2 dygn.
Koka broccoli i några minuter och låt sedan rinna av ordentligt.
Lägg ut broccolin på en plåt med bakplåtspapper. Strö över ost och grädda i ugnen på 200 graden i 10-15 minuter.
Blanda alla ingredienser till aioli och låt stå kallt en stund innan servering.
Grilla köttet och pensla på marinaden under tiden. Grilla inte för länge, då blir de torrt.