Marinerade grillskivor med gratinerad broccoli och aioli

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Dessa grillskivor är gudomligt goda. De får ligga i marinad i ungefär 2 dygn så de blir riktigt möra och goda. I tiden på receptet…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Marinerade grillskivor med gratinerad broccoli och aioli
ANNONS
Profilbild för LowcarbvarjedagSkapareLowcarbvarjedagFörberedelse40 minTillagning20 minTotalt1 tim
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Dessa grillskivor är gudomligt goda. De får ligga i marinad i ungefär 2 dygn så de blir riktigt möra och goda. I tiden på receptet är inte tiden för marinering inräknad.
Självklart behöver de inte ligga så länge, men ju längre desto godare och mörare.

Vill du ha mer inspiration kika gärna in på min Instagram @lowcarbvarje
Eller bloggen
https://lowcarbvarjedag.blogspot.com

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Grillskivor
 800 g Fläskkotlett Eller karré i tunna skivor
 1 dl Rapsolja
 2 tsk Rökarom
 2 msk Tomatpuré
 1 tsk Sambal oelek
 2 st Pressade vitlöksklyftor
 0,50 dl Soja
 800 g Broccoli
 200 g Riven ost
Aioli
 3 deciliter Majonnäs
 2 st Pressade vitlöksklyftor

 

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg köttet I dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Förslut påsarna och gnid runt lite så att marinaden kommer åt överallt. Låt stå i kylen i 2 dygn.

2

Koka broccoli i några minuter och låt sedan rinna av ordentligt.

3

Lägg ut broccolin på en plåt med bakplåtspapper. Strö över ost och grädda i ugnen på 200 graden i 10-15 minuter.

Aioli
4

Blanda alla ingredienser till aioli och låt stå kallt en stund innan servering.

Köttet
5

Grilla köttet och pensla på marinaden under tiden. Grilla inte för länge, då blir de torrt.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Grillskivor
 800 g Fläskkotlett Eller karré i tunna skivor
 1 dl Rapsolja
 2 tsk Rökarom
 2 msk Tomatpuré
 1 tsk Sambal oelek
 2 st Pressade vitlöksklyftor
 0,50 dl Soja
 800 g Broccoli
 200 g Riven ost
Aioli
 3 deciliter Majonnäs
 2 st Pressade vitlöksklyftor

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg köttet I dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Förslut påsarna och gnid runt lite så att marinaden kommer åt överallt. Låt stå i kylen i 2 dygn.

2

Koka broccoli i några minuter och låt sedan rinna av ordentligt.

3

Lägg ut broccolin på en plåt med bakplåtspapper. Strö över ost och grädda i ugnen på 200 graden i 10-15 minuter.

Aioli
4

Blanda alla ingredienser till aioli och låt stå kallt en stund innan servering.

Köttet
5

Grilla köttet och pensla på marinaden under tiden. Grilla inte för länge, då blir de torrt.

Marinerade grillskivor med gratinerad broccoli och aioli
Profilbild för Lowcarbvarjedag

Recept av: Lowcarbvarjedag

Visa alla recept från Lowcarbvarjedag Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida