Marjas mjölfria brownie

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är ett underbart recept på en mjölfri brownie från Marja. Den är dessutom mejerifri och innehåller inte speciellt många ingredienser. Receptet ger fyra…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Marjas mjölfria brownie
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Det här är ett underbart recept på en mjölfri brownie från Marja. Den är dessutom mejerifri och innehåller inte speciellt många ingredienser.

Receptet ger fyra ganska små bitar, men det är en mäktig kaka som man inte behöver så mycket av.

Sukrin Gold hittar du här: Beställ Sukrin Gold

Vaniljpulver hittar du här: Beställ vaniljpulver

Recept och bild: Marja

Köp gärna Marjas kokbok Baka sockerfritt

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.

3

Vispa ägg och sötning poröst. Använd gärna elvisp.

4

Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.

5

Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.

6

Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.

3

Vispa ägg och sötning poröst. Använd gärna elvisp.

4

Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.

5

Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.

6

Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.

Marjas mjölfria brownie
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida