Marjas mjölfria brownie
Skapat:
10 maj, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Det här är ett underbart recept på en mjölfri brownie från Marja. Den är dessutom mejerifri och innehåller inte speciellt många ingredienser.
Receptet ger fyra ganska små bitar, men det är en mäktig kaka som man inte behöver så mycket av.
Sukrin Gold hittar du här: Beställ Sukrin Gold
Vaniljpulver hittar du här: Beställ vaniljpulver
Recept och bild: Marja
Köp gärna Marjas kokbok Baka sockerfritt
Total tid:
20 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 2 st ägg
- 50 g mörk choklad (minst 70%)
- 25 g kokosolja
- 2 msk Sukrin Gold
- 2 msk kakaopulver
- 1 msk starkt kaffe
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.
- Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.
- Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.
- Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!