Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Matig soppa med kycklingfärs

4,41 av 5 röster
Matig soppa med kycklingfärs

En matig och mustig soppa med mycket smak. Enkel att laga och passar utmärkt att göra storkok på.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 4
Författare: Anna-Karin M

Ingredienser

Instruktioner

  • Finhacka löken Hacka morot och paprika i små tärningar, ca halvcentimeterstora.
  • Stek löken mjuk i smöret. Tillsätt morötter och paprika och fräs med under omrörning i ca 1 minut. Tillsätt färsen och fräs tills den är klar.
  • Tillsätt tomatpuré, bland runt och tillsätt sedan vatten och buljong. Låt koka ca 10-15 minuter. Avsluta med att ta i grädden och låt koka upp igen. Klart!Ät gärna med en klick creme fraiche, en bit fröknäcke av ngt slag och en god bit ost.

Näringsinnehåll

Kolhydrater: 4g | Protein: 25g
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,41 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg