Dessa lite matigare chaffles är perfekta att göra till frukost, eller att ta med på picknick kanske.
Du kan äta dom som en vanlig våffla med bär och grädde, eller så använder du det som en macka och har goda pålägg på.
Dom blir lite mer fasta i konsistensen än vanliga chaffles.
Recept och bild: Eva Wallberg
Häll alla ingredienser i en bunke och mixa ihop till en slät smet med stavmixer.
Grädda i ditt chafflejärn tills de är gyllene i färgen. Lyft inte på locket för snabbt, utan låt det gå 3-4 minuter. Du får ut ungefär 8 stycken chaffles på hela satsen.
Om du inte orkar äta alla, så funkar det jättebra att frysa in dom. När du sedan vill äta en så kör du den i brödrosten någon minut. Funkar toppen!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Häll alla ingredienser i en bunke och mixa ihop till en slät smet med stavmixer.
Grädda i ditt chafflejärn tills de är gyllene i färgen. Lyft inte på locket för snabbt, utan låt det gå 3-4 minuter. Du får ut ungefär 8 stycken chaffles på hela satsen.
Om du inte orkar äta alla, så funkar det jättebra att frysa in dom. När du sedan vill äta en så kör du den i brödrosten någon minut. Funkar toppen!