En busenkel och supergod Chokladpannkaka som är helt fri från mejerier, gluten och nötmjöler. Innehåller få kolhydrater och är lika god kall som varm
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Gustav Berming says:
Hej! Sorry, men jag avråder starkt från att äta detta! Det smakade typ bara ägg, om ni tänker er äggröra fast totalt smaklöst! Hade det gått att sätta minusbetyg så hade jag gjort det. Återigen, vill inte vara elak utan bara ärlig och varna alla andra!
LCHF-arkivet says:
Hej!
Alla omdömen är välkomna, så länge de är ärliga. Smaken är ju som baken, och alla har vi olika smakpreferenser.
Tack för din kommentar!
/Lari
Christine Lundin says:
Hej! Tack för din feedback? Självklart smakar det ägg! Den består ju till stor del av just ägg?
Maja Gustafsson says:
Nötfri.. med kokosmjölk. Hmmm. Kanske inte vad man söker som nötallergiker
LCHF-arkivet says:
Kokos är ju en frukt.
Christine Lundin says:
Från livsmedelverkets hemsida:
Vad är nötter?
Mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagemandel och makadamianöt räknas som nötter enligt EU:s märkningsregler, se bilaga II i Informationsförordningen. Jordnöt är inte en nöt utan en baljväxt. Sesamfrö och senapsfrö är de fröer som flest personer är allergiska mot. Många fröer täckta av skal kallas för nötter, trots att de inte motsvarar den strikt botaniska definitionen av nöt.
EU-förordning nr 1169/2011 – Tillhandahållande av livsmedelsinformation till konsumenterna
Mvh Christine