Mejerifri/nötfri LCHF chokladpannkaka

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En busenkel och supergod Chokladpannkaka som är helt fri från mejerier, gluten och nötmjöler. Innehåller få kolhydrater och är lika god kall som varm

Läs mer 6 kommentarer Skriv ut
Mejerifri/nötfri LCHF chokladpannkaka
ANNONS
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En busenkel och supergod Chokladpannkaka som är helt fri från mejerier, gluten och nötmjöler. Innehåller få kolhydrater och är lika god kall som varm

 

Ingredienser

Mängd1 Portion

 

Gör så här:

1

Vispa ihop alla ingredienser och låt vila i 5 minuter

2

Stek på medelvärme i smör eller kokosolja

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Vispa ihop alla ingredienser och låt vila i 5 minuter

2

Stek på medelvärme i smör eller kokosolja

Mejerifri/nötfri LCHF chokladpannkaka
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Kommentarer

  • Profilbild för Gustav Berming
    Gustav Berming says:

    Hej! Sorry, men jag avråder starkt från att äta detta! Det smakade typ bara ägg, om ni tänker er äggröra fast totalt smaklöst! Hade det gått att sätta minusbetyg så hade jag gjort det. Återigen, vill inte vara elak utan bara ärlig och varna alla andra!

  • Profilbild för Christine Lundin
    Christine Lundin says:

    Från livsmedelverkets hemsida:

    Vad är nötter?
    Mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagemandel och makadamianöt räknas som nötter enligt EU:s märkningsregler, se bilaga II i Informationsförordningen. Jordnöt är inte en nöt utan en baljväxt. Sesamfrö och senapsfrö är de fröer som flest personer är allergiska mot. Många fröer täckta av skal kallas för nötter, trots att de inte motsvarar den strikt botaniska definitionen av nöt.
    EU-förordning nr 1169/2011 – Tillhandahållande av livsmedelsinformation till konsumenterna

    Mvh Christine

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida