Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mexikansk äggpanna

3,50 av 2 röster
Mexikansk äggpanna

Denna rätt är inte så svår att laga men blir väldigt god och smakrik.
Mexikansk äggpanna som är enkelt och gott funkar ju hur bra som helst som lunch, eller även till middag. Varför inte äta det istället för vanliga tacos, med goda ostchips till eller Tortillachips kanske?

När det gäller hetta och styrka, så får du själv avgöra lite hur mycket jalapenos och chili du vill tillsätta, men det ska ju vara lite drag i det hela.
Följ gärna min instagram och Facebook Där jag delar med mig av dagliga recept och tips .
@lagatochklart
Facebook

Total tid: 45 minuter
Portioner: 2
Författare: Lagatochklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka löken fint och stek den tills den har mjuknat.
  • Tillsätt köttfärsen. När köttfärsen har fått fin färg tillsätt de krossade tomaterna. Tillsätt koriander, jalapenos, ev chilipulver, salt och peppar.
  • Häll ner såsen i ugnsfast form och gör två gropar med en matsked och knäck i äggen . Strö över den rivna osten. Gratinera tills äggen är klara Det tar cirka 15-20 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg