Midsommarcheesecake

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Denna midsommarcheesecake är helt perfekt att ha på midsommarbuffén. Helt anpassad till lchf. En riktigt fräsch och enkel cheesecake med smak av midsommar! Den kräver…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Midsommar-cheesecake
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse20 min

Beskrivning - Information

Denna midsommarcheesecake är helt perfekt att ha på midsommarbuffén. Helt anpassad till lchf.
En riktigt fräsch och enkel cheesecake med smak av midsommar! Den kräver ingen ugn, bara en spisplatta eller mikrovågsugn till att smälta smöret. Enkel, snabb att göra och perfekt en varm sommardag.

Besök gärna mig på Instagram för mer inspiration: @lchfchristine

ANNONS

Ingredienser

Mängd8 Portioner
Botten
 4 deciliter Mandelmjöl
 100 g Smör
 0,50 tsk Salt
Fyllning
 1,75 deciliter Grädde
 0,50 st Rödlök
 20 g Gräslök
Topping
 40-80 g Stenbitsrom eller löjromEller lite kallrökt lax om du hellre vill ha det.
 Några kvistar färsk dill
 Svartpeppar
ANNONS

Gör så här:

Botten
1

Smält smöret i en kastrull eller i mikron.

2

Blanda ihop ingredienserna till botten i en bunke.

3

Ta fram en springform av standardstorlek, ca 23 cm i diameter och tryck ut smeten till en jämn botten.

4

Ställ i kylen.

Fyllning
5

Vispa ihop färskost och grädden en bunke med elvisp. Vispa väl.

6

Finhacka rödlök samt gräslök och vänd ner nästan allt i smeten. Spara lite till toppingen!

7

Ta ut formen med botten och sprid ut fyllningen i ett jämnt lager.

8

Toppas med resten av löken. Kyl väl. Gärna ett par timmar eller ännu bättre, över natten.

9

Innan servering klickar du ut romen samt fördelar ut dillen. Dra några varv med pepparkvarnen. Klart!

Midsommarcheesecake

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Botten
 4 deciliter Mandelmjöl
 100 g Smör
 0,50 tsk Salt
Fyllning
 1,75 deciliter Grädde
 0,50 st Rödlök
 20 g Gräslök
Topping
 40-80 g Stenbitsrom eller löjromEller lite kallrökt lax om du hellre vill ha det.
 Några kvistar färsk dill
 Svartpeppar

Instruktioner

Botten
1

Smält smöret i en kastrull eller i mikron.

2

Blanda ihop ingredienserna till botten i en bunke.

3

Ta fram en springform av standardstorlek, ca 23 cm i diameter och tryck ut smeten till en jämn botten.

4

Ställ i kylen.

Fyllning
5

Vispa ihop färskost och grädden en bunke med elvisp. Vispa väl.

6

Finhacka rödlök samt gräslök och vänd ner nästan allt i smeten. Spara lite till toppingen!

7

Ta ut formen med botten och sprid ut fyllningen i ett jämnt lager.

8

Toppas med resten av löken. Kyl väl. Gärna ett par timmar eller ännu bättre, över natten.

9

Innan servering klickar du ut romen samt fördelar ut dillen. Dra några varv med pepparkvarnen. Klart!

Midsommarcheesecake

Midsommarcheesecake

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida