Denna midsommarcheesecake är helt perfekt att ha på midsommarbuffén. Helt anpassad till lchf.
En riktigt fräsch och enkel cheesecake med smak av midsommar! Den kräver ingen ugn, bara en spisplatta eller mikrovågsugn till att smälta smöret. Enkel, snabb att göra och perfekt en varm sommardag.
Besök gärna mig på Instagram för mer inspiration: @lchfchristine
Smält smöret i en kastrull eller i mikron.
Blanda ihop ingredienserna till botten i en bunke.
Ta fram en springform av standardstorlek, ca 23 cm i diameter och tryck ut smeten till en jämn botten.
Ställ i kylen.
Finhacka rödlök samt gräslök och vänd ner nästan allt i smeten. Spara lite till toppingen!
Ta ut formen med botten och sprid ut fyllningen i ett jämnt lager.
Toppas med resten av löken. Kyl väl. Gärna ett par timmar eller ännu bättre, över natten.
Innan servering klickar du ut romen samt fördelar ut dillen. Dra några varv med pepparkvarnen. Klart!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Smält smöret i en kastrull eller i mikron.
Blanda ihop ingredienserna till botten i en bunke.
Ta fram en springform av standardstorlek, ca 23 cm i diameter och tryck ut smeten till en jämn botten.
Ställ i kylen.
Finhacka rödlök samt gräslök och vänd ner nästan allt i smeten. Spara lite till toppingen!
Ta ut formen med botten och sprid ut fyllningen i ett jämnt lager.
Toppas med resten av löken. Kyl väl. Gärna ett par timmar eller ännu bättre, över natten.
Innan servering klickar du ut romen samt fördelar ut dillen. Dra några varv med pepparkvarnen. Klart!