Det här är ett perfekt LCHF-recept till dig som älskar pizza av olika slag. Det här receptet på minichampinjonpizza är mest tänkt som en liten förrätt men går självklart att göra i större mängder och äta som en huvudrätt.
Ingen pizzabotten utan bara en massa goda ingredienser med en champinjon som "botten".
Recept på en god tomatsås till pizza hittar du här: Tomatsås till pizza
Recept och bild: So Delicious
Sätt ugnen på 175 grader.
Ta bort stammen på champinjonerna så att du har en tom hatt.
Lägg champinjonerna upp och ner på en ugnsfast form.
Häll i lite tomatsås i varje champinjon.
Fördela hälften av osten mellan de fyra svamparna.
Lägg på en skiva salami och sedan resten av osten.
Peppra lite och ringla lite olivolja över det hela.
Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter.
Ta ut och strössla lite oregano över.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Ta bort stammen på champinjonerna så att du har en tom hatt.
Lägg champinjonerna upp och ner på en ugnsfast form.
Häll i lite tomatsås i varje champinjon.
Fördela hälften av osten mellan de fyra svamparna.
Lägg på en skiva salami och sedan resten av osten.
Peppra lite och ringla lite olivolja över det hela.
Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter.
Ta ut och strössla lite oregano över.