Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Minichampinjonpizza

Inga röster än
Minichampinjonpizza

Det här är ett perfekt LCHF-recept till dig som älskar pizza av olika slag. Det här receptet på minichampinjonpizza är mest tänkt som en liten förrätt men går självklart att göra i större mängder och äta som en huvudrätt.

Ingen pizzabotten utan bara en massa goda ingredienser med en champinjon som ”botten”.

Recept på en god tomatsås till pizza hittar du här: Tomatsås till pizza

Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Ta bort stammen på champinjonerna så att du har en tom hatt.
  • Lägg champinjonerna upp och ner på en ugnsfast form.
  • Häll i lite tomatsås i varje champinjon.
  • Fördela hälften av osten mellan de fyra svamparna.
  • Lägg på en skiva salami, en skiva tomat och sedan resten av osten.
  • Peppra lite och ringla lite olivolja över det hela, toppa med oregano.
  • Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter.
  • Ta ut och strö lite färsk hackad basilika över.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg