Minisemlor

star iconstar iconstar half iconstar empty iconstar empty icon 11 röster - Betygsätt

Ett recept på minisemlor för dig som vill äta en liten semla när det är dags för det. Här gör du egen mandelmassa och bakar…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Minisemlor
ANNONS
Profilbild för gottigottmedlindaSkaparegottigottmedlindaFörberedelse5 minTillagning30 minTotalt35 min

Beskrivning - Information

Ett recept på minisemlor för dig som vill äta en liten semla när det är dags för det.
Här gör du egen mandelmassa och bakar bullarna själv, och allt är ok inom lchf.
Besök mig på @gottigottmedlchf för mer inspiration.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd8 Portioner
ANNONS

 

Gör så här:

Brödet
1

Smält smöret.

2

Vispa äggen fluffigt.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna och rör samman med äggen och smöret.

4

Låt svälla ca 5 min.

5

Blöt händerna i kallt vatten och rulla 8-10 små bollar, pensla med 1 äggula.

6

200°c i 10-15 min.

Mandelmassa
7

Blanda samman alla ingredienser

8

Låt stå kallt 10 minuter, medan bullarna är i ugnen.

Montering
9

Skär ut ett litet lock och fyll semlan med mandelmassan och vispad grädde. Dekorera med sukrinmelis.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 2.5 / 5. Antal röster: 11

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

Brödet
1

Smält smöret.

2

Vispa äggen fluffigt.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna och rör samman med äggen och smöret.

4

Låt svälla ca 5 min.

5

Blöt händerna i kallt vatten och rulla 8-10 små bollar, pensla med 1 äggula.

6

200°c i 10-15 min.

Mandelmassa
7

Blanda samman alla ingredienser

8

Låt stå kallt 10 minuter, medan bullarna är i ugnen.

Montering
9

Skär ut ett litet lock och fyll semlan med mandelmassan och vispad grädde. Dekorera med sukrinmelis.

Minisemlor
Profilbild för gottigottmedlinda

Recept av: LindaSmedjeborg

Visa alla recept från LindaSmedjeborg Hemsida
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida