Minivästerbottenpaj

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 2 röster - Betygsätt

Sjukt goda, väldigt ostiga och galet praktiska minivästerbottenpajer som kan frysas styckvis. Välj själv det tillbehör du föredrar. Jag tycker om när de får svalna…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Minivästerbottenpaj
ANNONS
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Sjukt goda, väldigt ostiga och galet praktiska minivästerbottenpajer som kan frysas styckvis. Välj själv det tillbehör du föredrar. Jag tycker om när de får svalna helt i kylskåp, då sätter de sig ordentligt och håller ihop fint. Sedan toppar jag med smetana, hackad rödlök och dill. Man kan naturligtvis värma de i efterhand om man vill.

Perfekt till midsommar, julafton eller bara som ett extra lyxigt tilltugg på någon festmiddag.

Receptet räcker till 30 st minipajer.

Följ mig gärna på Instagram @lchfchristine

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 500 g Riven västerbottenost
 6 st Ägg
 3 deciliter Grädde

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°c (varmluft)

2

Placera 30 st muffinsformar på en plåt. Jag körde trippelformar för att de inte skulle flyta ut.

3

Lägg upp 2 msk ost i varje form

4

Vispa samman ägg, grädde och en gnutta svartpeppar med en vanlig handvisp. Fördela ut ca 1,5 msk blandning över osten i varje form

5

Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen över det hela

6

Grädda i ungefär 15 min. Ta ut och låt svalna helt

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Riven västerbottenost
 6 st Ägg
 3 deciliter Grädde

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°c (varmluft)

2

Placera 30 st muffinsformar på en plåt. Jag körde trippelformar för att de inte skulle flyta ut.

3

Lägg upp 2 msk ost i varje form

4

Vispa samman ägg, grädde och en gnutta svartpeppar med en vanlig handvisp. Fördela ut ca 1,5 msk blandning över osten i varje form

5

Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen över det hela

6

Grädda i ungefär 15 min. Ta ut och låt svalna helt

Minivästerbottenpaj
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida