Beskrivning - Information
Sjukt goda, väldigt ostiga och galet praktiska minivästerbottenpajer som kan frysas styckvis. Välj själv det tillbehör du föredrar. Jag tycker om när de får svalna helt i kylskåp, då sätter de sig ordentligt och håller ihop fint. Sedan toppar jag med smetana, hackad rödlök och dill. Man kan naturligtvis värma de i efterhand om man vill.
Perfekt till midsommar, julafton eller bara som ett extra lyxigt tilltugg på någon festmiddag.
Receptet räcker till 30 st minipajer.
Följ mig gärna på Instagram @lchfchristine
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°c (varmluft)
Placera 30 st muffinsformar på en plåt. Jag körde trippelformar för att de inte skulle flyta ut.
Lägg upp 2 msk ost i varje form
Vispa samman ägg, grädde och en gnutta svartpeppar med en vanlig handvisp. Fördela ut ca 1,5 msk blandning över osten i varje form
Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen över det hela
Grädda i ungefär 15 min. Ta ut och låt svalna helt
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°c (varmluft)
Placera 30 st muffinsformar på en plåt. Jag körde trippelformar för att de inte skulle flyta ut.
Lägg upp 2 msk ost i varje form
Vispa samman ägg, grädde och en gnutta svartpeppar med en vanlig handvisp. Fördela ut ca 1,5 msk blandning över osten i varje form
Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen över det hela
Grädda i ungefär 15 min. Ta ut och låt svalna helt