Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Minivästerbottenpaj

5 av 2 röster
Minivästerbottenpaj

Sjukt goda, väldigt ostiga och galet praktiska minivästerbottenpajer som kan frysas styckvis. Välj själv det tillbehör du föredrar. Jag tycker om när de får svalna helt i kylskåp, då sätter de sig ordentligt och håller ihop fint. Sedan toppar jag med smetana, hackad rödlök och dill. Man kan naturligtvis värma de i efterhand om man vill.

Perfekt till midsommar, julafton eller bara som ett extra lyxigt tilltugg på någon festmiddag.

Receptet räcker till 30 st minipajer.

Följ mig gärna på Instagram @lchfchristine

Total tid: 25 minuter
Author: @lchfchristine

Ingredienser

Instructions

  • Sätt ugnen på 200°c (varmluft)
  • Placera 30 st muffinsformar på en plåt. Jag körde trippelformar för att de inte skulle flyta ut.
  • Lägg upp 2 msk ost i varje form
  • Vispa samman ägg, grädde och en gnutta svartpeppar med en vanlig handvisp. Fördela ut ca 1,5 msk blandning över osten i varje form
  • Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen över det hela
  • Grädda i ungefär 15 min. Ta ut och låt svalna helt
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.