Hoppa till innehåll
Open navigation

Mojitomarinerad kycklingfilé

Inga röster än
Sparat av: st
Mojitomarinerad kycklingfilé

Det här är ett lite roligt och kanske mer festligt sätt att marinera en kyckling på. Mojitomarinerad kycklingfilé är somrigt och framförallt gott!

Total tid: 20 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Dela kycklingfiléerna på mitten så du får lite tunnare filéer.
  • Lägg kycklingen i en påse.
  • Pressa limen och blanda ner samtliga ingredienser i påsen med kycklingen. Knyt påsen och blanda runt allt.
  • Ställ kallt i minst 4 timmar. helst över natten till nästa dag. Massera påsen några gånger så att allt blandas igen.
  • Ta ut köttet i tid så det inte är så kallt och grilla eller stek tills det är genomstekt.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg