Mojitomarinerad kycklingfilé

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är ett lite roligt och kanske mer festligt sätt att marinera en kyckling på. Mojitomarinerad kycklingfilé är somrigt och framförallt gott! Bild och…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Mojitomarinerad kycklingfilé
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Det här är ett lite roligt och kanske mer festligt sätt att marinera en kyckling på. Mojitomarinerad kycklingfilé är somrigt och framförallt gott!

Bild och recept: Buzzfeed Proper Tasty

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 75 ml Ljus rom
 15 g Mynta, hackad (färsk)
 5 g Vitlök (hackad)
 1 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 2 st Lime

 

Gör så här:

1

Dela kycklingfiléerna på mitten så du får lite tunnare filéer.

3

Lägg kycklingen i en påse.

5

Pressa limen och blanda ner samtliga ingredienser i påsen med kycklingen. Knyt påsen och blanda runt allt.

7

Ställ kallt i minst 4 timmar. helst över natten till nästa dag. Massera påsen några gånger så att allt blandas igen.

9

Ta ut köttet i tid så det inte är så kallt och grilla eller stek tills det är genomstekt.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 75 ml Ljus rom
 15 g Mynta, hackad (färsk)
 5 g Vitlök (hackad)
 1 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 2 st Lime

Instruktioner

1

Dela kycklingfiléerna på mitten så du får lite tunnare filéer.

3

Lägg kycklingen i en påse.

5

Pressa limen och blanda ner samtliga ingredienser i påsen med kycklingen. Knyt påsen och blanda runt allt.

7

Ställ kallt i minst 4 timmar. helst över natten till nästa dag. Massera påsen några gånger så att allt blandas igen.

9

Ta ut köttet i tid så det inte är så kallt och grilla eller stek tills det är genomstekt.

Mojitomarinerad kycklingfilé
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida