Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mojitomarinerad kycklingfilé

Inga röster än
Mojitomarinerad kycklingfilé

Det här är ett lite roligt och kanske mer festligt sätt att marinera en kyckling på. Mojitomarinerad kycklingfilé är somrigt och framförallt gott!

Total tid: 20 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instructions

  • Dela kycklingfiléerna på mitten så du får lite tunnare filéer.
  • Lägg kycklingen i en påse.
  • Pressa limen och blanda ner samtliga ingredienser i påsen med kycklingen. Knyt påsen och blanda runt allt.
  • Ställ kallt i minst 4 timmar. helst över natten till nästa dag. Massera påsen några gånger så att allt blandas igen.
  • Ta ut köttet i tid så det inte är så kallt och grilla eller stek tills det är genomstekt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.