Monikas pajskal

13
Innehåll
Ett otroligt gott pajskal som du kan använda till all sorts
matpaj.
Det är bara fantasin som sätter stopp och vill du ha tips på pajer
så har du en hel kategori här: Pajrecept på
LCHF-arkivet
Total tid:
20 minuter
Ingredienser
Instruktioner
- Blanda ihop alla ingredienser till en jämn och fin pajdeg. Du kan med fördel använda dig av en matberedare för att få ihop degen. Annars så knådar du för hand.
- Tryck ut pajskalet i en ugnsfast form eller springform.
- Nagga botten lite med en gaffel.
- Grädda i ugnen på 200°C i cirka 10 minuter.
- Ta ut pajbotten och fyll med vad du vill och grädda sedan efter det recept du följer.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Fantastiskt gott! Frasig och god pajdeg. Den bästa jag provat!!@
Bästa pajskalet!