Monikas pajskal

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Ett otroligt gott pajskal som du kan använda till all sorts matpaj. Det är bara fantasin som sätter stopp och vill du ha tips på…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Monikas pajskal -  - LCHF-arkivet
Profilbild för Monika WalleniusSkapareMonika WalleniusFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Ett otroligt gott pajskal som du kan använda till all sorts matpaj.
Det är bara fantasin som sätter stopp och vill du ha tips på pajer så har du en hel kategori här: Pajrecept på LCHF-arkivet

Kategori

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 100 g Smör
 2 deciliter Pofiber
 2 deciliter Riven ost, mild
 1 st Ägg
 1 nypa Salt

 

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser till en jämn och fin pajdeg. Du kan med fördel använda dig av en matberedare för att få ihop degen. Annars så knådar du för hand.

2

Tryck ut pajskalet i en ugnsfast form eller springform.

3

Nagga botten lite med en gaffel.

4

Grädda i ugnen på 200°C i cirka 10 minuter.

5

Ta ut pajbotten och fyll med vad du vill och grädda sedan efter det recept du följer.

Monikas pajskal -  - LCHF-arkivet

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 100 g Smör
 2 deciliter Pofiber
 2 deciliter Riven ost, mild
 1 st Ägg
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser till en jämn och fin pajdeg. Du kan med fördel använda dig av en matberedare för att få ihop degen. Annars så knådar du för hand.

2

Tryck ut pajskalet i en ugnsfast form eller springform.

3

Nagga botten lite med en gaffel.

4

Grädda i ugnen på 200°C i cirka 10 minuter.

5

Ta ut pajbotten och fyll med vad du vill och grädda sedan efter det recept du följer.

Monikas pajskal -  - LCHF-arkivet

Monikas pajskal
Profilbild för Monika Wallenius

Recept av: Monika Wallenius

Visa alla recept från Monika Wallenius Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida