Beskrivning - Information
Fantastiska tortillas som passar utmärkt till wraps av alla de slag!
De håller ihop fyllningen väl utan att falla sönder och kryddningen gör att den ofta påfallande kokossmaken blir relativt diskret. De tar rätt lång tid att steka, men det är det väl värt!
Om dessa inte faller dig i smaken, så kan du testa på detta receptet som bara kräver tre ingredienser: Tortillas
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Tillsätt kryddor och salt.
Värm en medelstor stekpanna och pensla med ett tunt lager olja.
Stek som pannkakor på medelhög värme, ganska lång tid på varje sida, ca 4-5m. Tortillan ska torka in på varje sida.
Servera med valfri fyllning.
Några tips på goda saker du kan använda som fyllning:
- Pulled pork
- Pico De Gallo
- Hemgjord tacosalsa
- Picklad rödlök
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/Instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Tillsätt kryddor och salt.
Värm en medelstor stekpanna och pensla med ett tunt lager olja.
Stek som pannkakor på medelhög värme, ganska lång tid på varje sida, ca 4-5m. Tortillan ska torka in på varje sida.
Servera med valfri fyllning.
Några tips på goda saker du kan använda som fyllning:
- Pulled pork
- Pico De Gallo
- Hemgjord tacosalsa
- Picklad rödlök