Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Morotsbröd

3,40 av 5 röster
Skapat: 19 april, 2020
Senast ändrat: 1 april, 2024
Morotsbröd

Morotsbröd är en sån sak som jag verkligen tycker är kanongott och jag tänkte att det måste ju gå att baka ett som är ok inom lchf.
Jag utgick ifrån Camillas goda nötfria bröd och ändrade om det lite.
Resultatet… ett riktigt gott och saftigt bröd.

Total tid: 1 timme 15 minuter
Servings: 15
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 185 grader.
  • Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper.
  • Blanda den rivna osten tillsammans med alla torra ingredienser.
  • Vispa ihop ägg, olja och rivna morötter.
  • Vispa ner de torra ingredienserna i vispet.
  • Lägg degen i brödformen. Platta ut den jämnt och strö lite sesamfrön över.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 60 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,40 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.