Mozzarellarullar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Dessa mozzarellarullar passar utmärkt som tillbehör till grillat, som enkel förrätt eller som snacks. När det gäller smaksättningen så kan du testa lite olika smaker…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Mozzarellarullar
ANNONS
Profilbild för LowcarbvarjedagSkapareLowcarbvarjedagFörberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Dessa mozzarellarullar passar utmärkt som tillbehör till grillat, som enkel förrätt eller som snacks.
När det gäller smaksättningen så kan du testa lite olika smaker om du vill. Det är ju inte alla som tycker om salvia t ex. 🙂

Om du äter dom som snacks, så kan jag varmt rekommendera att doppa dom i en krämig och god Baba ganoush

För mer inspiration kika gärna in på min Instagram www.instagram.com/lowcarbvarje
Eller bloggen
https://lowcarbvarjedag.blogspot.com

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
Mozzarelladeg
 2 krm Salt
 0,75 dl Mandelmjöl
Kryddblandning
 2 krm Salvia
 2 krm Timjan

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Dela mozzarella i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser till mozzarelladegen i en bunke som låt värme.

3

Värm över vattenbad och rör hela tiden. Det ska bli en kladdig deg.

4

Stjälp upp på en skärbräda och låt svalna några minuter. Blanda under tiden alla ingredienser till kryddblandningen.

5

Dela i 6 delar och rulla till bollar. Rulla bollarna I kryddblandningen och lägg med mycket mellanrum på en plåt med bakplåtspapper.

6

Sätt in I ugnen och sänk temperaturen till 200 grader. Grädda i ca 10 minuter.

7

Ta ut ur ugnen och låt stå 2-3 minuter innan du rullar den till rullar.
Servera rullarna ljumna!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Mozzarelladeg
 2 krm Salt
 0,75 dl Mandelmjöl
Kryddblandning
 2 krm Salvia
 2 krm Timjan

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Dela mozzarella i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser till mozzarelladegen i en bunke som låt värme.

3

Värm över vattenbad och rör hela tiden. Det ska bli en kladdig deg.

4

Stjälp upp på en skärbräda och låt svalna några minuter. Blanda under tiden alla ingredienser till kryddblandningen.

5

Dela i 6 delar och rulla till bollar. Rulla bollarna I kryddblandningen och lägg med mycket mellanrum på en plåt med bakplåtspapper.

6

Sätt in I ugnen och sänk temperaturen till 200 grader. Grädda i ca 10 minuter.

7

Ta ut ur ugnen och låt stå 2-3 minuter innan du rullar den till rullar.
Servera rullarna ljumna!

Mozzarellarullar
Profilbild för Lowcarbvarjedag

Recept av: Lowcarbvarjedag

Visa alla recept från Lowcarbvarjedag Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida