Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mozzarellarullar

Inga röster än
Mozzarellarullar

Dessa mozzarellarullar passar utmärkt som tillbehör till grillat, som enkel förrätt eller som snacks.
När det gäller smaksättningen så kan du testa lite olika smaker om du vill. Det är ju inte alla som tycker om salvia t ex. 🙂

Om du äter dom som snacks, så kan jag varmt rekommendera att doppa dom i en krämig och god Baba ganoush

För mer inspiration kika gärna in på min Instagram www.instagram.com/lowcarbvarje
Eller bloggen
https://lowcarbvarjedag.blogspot.com

Total tid: 25 minuter
Portioner: 6
Författare: Lowcarbvarjedag

Ingredienser

Mozzarelladeg

Kryddblandning

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Dela mozzarella i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser till mozzarelladegen i en bunke som låt värme.
  • Värm över vattenbad och rör hela tiden. Det ska bli en kladdig deg.
  • Stjälp upp på en skärbräda och låt svalna några minuter. Blanda under tiden alla ingredienser till kryddblandningen.
  • Dela i 6 delar och rulla till bollar. Rulla bollarna I kryddblandningen och lägg med mycket mellanrum på en plåt med bakplåtspapper.
  • Sätt in I ugnen och sänk temperaturen till 200 grader. Grädda i ca 10 minuter.
  • Ta ut ur ugnen och låt stå 2-3 minuter innan du rullar den till rullar. Servera rullarna ljumna!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg