Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mozzarellaspäckad kycklingfilé

3,70 av 13 röster
Mozzarellaspäckad kycklingfilé

Kycklingfilé kan man göra massor av olika varianter på och detta är en väldigt enkel och fräsch variant som inte kräver så mycket jobb. Mozzarellafylld kycklingfilé är lätt och fräscht att laga.

Äter du LCHF/lowcarb så är det dessutom helt perfekt då det innehåller väldigt lite kolhydrater.

Total tid: 50 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skiva mozzarellan och tomaterna.
  • Skär 6-7 snitt i kycklingen utan att skära hela vägen igenom. Lite som en hasselbackskyckling.
  • Lägg en skiva ost, tomat och ett basilikablad i varje skåra. Salta och peppra.
  • Smeta ut crème fraichen i botten på en ugnsfast form (inte för stor) och strössla lite hackad persilja över. Lägg kycklingen ovanpå och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 30-35 minuter.
  • Ta ut och servera.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,70 from 13 votes (13 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg