Natalis goda mjölfria fröbröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 13 röster - Betygsätt

Det här är ett LCHF-bröd som har blivit otroligt populärt på olika grupper på Facebook. Natalis goda mjölfria fröbröd är ett bröd som smakar riktigt…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Natalis goda mjölfria fröbröd
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning8 minTotalt18 min

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-bröd som har blivit otroligt populärt på olika grupper på Facebook. Natalis goda mjölfria fröbröd är ett bröd som smakar riktigt gott och är naturligt glutenfritt och innehåller dessutom varken mandelmjöl eller kokosmjöl som många kanske är allergiska mot.

Det är dessutom otroligt lättbakat och tar inte mer än cirka 20 minuter från att du öppnar skafferiet till att du har ett nybakat fröbröd.

Recept: Natali

Kategori

Ingredienser

Mängd8 Portioner
 1 msk Chiafrön
 3 msk Linfrön
 60 g Ost (riven)
 3 Ägg
 1 nypa Salt
 1 msk Vatten

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna och osten i en bunke.

3

Tillsätt äggen och vattnet och blanda ihop till en jämn smet.

4

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper så tunt som du vill ha brödet. Tänk på att det sväller lite i ugnen sen.

5

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 8 minuter.

6

Ta ut och låt svalna på galler och skär sedan upp i passande bitar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 13

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 msk Chiafrön
 3 msk Linfrön
 60 g Ost (riven)
 3 Ägg
 1 nypa Salt
 1 msk Vatten

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna och osten i en bunke.

3

Tillsätt äggen och vattnet och blanda ihop till en jämn smet.

4

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper så tunt som du vill ha brödet. Tänk på att det sväller lite i ugnen sen.

5

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 8 minuter.

6

Ta ut och låt svalna på galler och skär sedan upp i passande bitar.

Natalis goda mjölfria fröbröd

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida