Ninas saffranspannkaka

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

En saffranspannkaka kan man absolut njuta av även om man äter LCHF. Här är ett recept på just det, en saffranspannkaka som funkar för dig…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Ninas saffranspannkaka
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En saffranspannkaka kan man absolut njuta av även om man äter LCHF. Här är ett recept på just det, en saffranspannkaka som funkar för dig som äter LCHF.

Just det här LCHF-receptet är skapat av Nina.

Servera gärna med lite vispad grädde och sylt eller färska bär.

Recept och bild: Nina

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner

 

Gör så här:

1

Vispa upp äggen med elvisp.

2

Vispa i de övriga ingredienserna förutom smöret.

3

Låt smeten svälla i fem minuter. Smörj en ugnsfast form under tiden med smöret. Cirka 20x30 cm.

4

Häll upp smeten i formen och ställ in i ugnen på 225 grader. Grädda i cirka 20-25 minuter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Vispa upp äggen med elvisp.

2

Vispa i de övriga ingredienserna förutom smöret.

3

Låt smeten svälla i fem minuter. Smörj en ugnsfast form under tiden med smöret. Cirka 20x30 cm.

4

Häll upp smeten i formen och ställ in i ugnen på 225 grader. Grädda i cirka 20-25 minuter.

Ninas saffranspannkaka
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida