Nötiga goda bullar bakade med mandelmjöl och hasselnötsmjöl, en ljuvlig kombo om du frågar mig! Bullarna är inte alls äggiga och dessutom bakade utan fiberhusk, SÅ goda!
Börja med att blanda ihop de torra ingredienserna.
Tillsätt äggen och vispa samman till en jämn smet.
Klicka ner smeten i 6 stycken muffinsformar och grädda på 175 grader i ca 10-12 minuter.
Låt svalna på galler.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att blanda ihop de torra ingredienserna.
Tillsätt äggen och vispa samman till en jämn smet.
Klicka ner smeten i 6 stycken muffinsformar och grädda på 175 grader i ca 10-12 minuter.
Låt svalna på galler.
Netti says:
Hej! Vad tror du om man sätter kardemumma istället för salt?
LCHF-arkivet says:
Det kan säkert funka bra! Kanske göra så att du behåller saltet, men tillsätter kardemumma och typ en msk sötning av något slag.
Erika Petersson says:
Vad skulle man kunna ta istället för hasselnötsmjöl? Bovete?
Superallergisk. Tack
LCHF-arkivet says:
Hm, oj… bovete är ju inte lchf, sen tror jag att det binder vätska mer. Jag vet faktiskt inte.
Iris Svensson says:
Jag läste det fungera med solrosmjöl, själv aldrig provat