Super smarrigt ostbröd till frukost, mellanmål eller som tilltugg till middagen.
Dippa ostbrödet i din favoritsås/favoritröra och avnjut.
(tex guacamole eller tomatsalsa m.m)
Snabbt, enkelt och på bara 4 ingredienser.. Ni måste testa!
Besök gärna min instagram för mer härligt goda recept och lchf-tips!
lchf_morsan
Blanda alla ingredienser i en skål
Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och platta ut oströran med en gaffel.
Toppa med valfri krydda, jag använde basilika.
Stoppa in i mitten av ugnen på 175 grader i 15 minuter
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla ingredienser i en skål
Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och platta ut oströran med en gaffel.
Toppa med valfri krydda, jag använde basilika.
Stoppa in i mitten av ugnen på 175 grader i 15 minuter
Jenny says:
Ruggigt gott till skaldjur och aioli
Jeanikee says:
Låter supergott! Det ska jag prova till helgen!
LCHF-arkivet says:
Det tycker jag absolut att du ska!