Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 5 röster - Betygsätt

Super smarrigt ostbröd till frukost, mellanmål eller som tilltugg till middagen. Dippa ostbrödet i din favoritsås/favoritröra och avnjut. (tex guacamole eller tomatsalsa m.m) Snabbt, enkelt…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd
ANNONS
cooked user 9036SkapareLchf MorsanFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Super smarrigt ostbröd till frukost, mellanmål eller som tilltugg till middagen.
Dippa ostbrödet i din favoritsås/favoritröra och avnjut.
(tex guacamole eller tomatsalsa m.m)
Snabbt, enkelt och på bara 4 ingredienser.. Ni måste testa!

Besök gärna min instagram för mer härligt goda recept och lchf-tips!
lchf_morsan

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 deciliter Mozzarella (riven)
 2 deciliter Parmesan
 1 st Ägg

 

Gör så här:

Gör så här
1

Blanda alla ingredienser i en skål

2

Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och platta ut oströran med en gaffel.

Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd

3

Toppa med valfri krydda, jag använde basilika.

4

Stoppa in i mitten av ugnen på 175 grader i 15 minuter

Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter Mozzarella (riven)
 2 deciliter Parmesan
 1 st Ägg

Instruktioner

Gör så här
1

Blanda alla ingredienser i en skål

2

Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och platta ut oströran med en gaffel.

Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd

3

Toppa med valfri krydda, jag använde basilika.

4

Stoppa in i mitten av ugnen på 175 grader i 15 minuter

Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd

Oemotståndliga ost- & vitlöksbröd
Profilbild för Lchf Morsan

Recept av: lchf morsan

Erika Pettersson [35år] Fyrbarnsmamma som brinner för att inspirera andra inom matlagning och bakning. Utbildad kock och en kreativ mångsysslare. Lagar och äter lchf & keto.

Visa alla recept från lchf morsan Hemsida https://www.instagram.com/lchf_morsan

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida