Olivsmör är ett otroligt enkelt men kanongott kryddsmör som du kan ha till det mesta egentligen. Testa dig fram med olika typer av oliver tills du hittar din egen favorit.
Börja med att plocka fram smöret i tid så att det är rumstempererat.
Hacka oliverna och blanda ner i smöret. Smaka av med lite svartpeppar.
Använd smöret direkt eller om du skall använda det senare så kan du rulla in det i lite bakplåtspapper och förvara i antingen kylen eller frysen.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att plocka fram smöret i tid så att det är rumstempererat.
Hacka oliverna och blanda ner i smöret. Smaka av med lite svartpeppar.
Använd smöret direkt eller om du skall använda det senare så kan du rulla in det i lite bakplåtspapper och förvara i antingen kylen eller frysen.