Beskrivning - Information
Dessa superenkla och goda ost- och broccolibiffar kräver inte mer än tre huvudingredienser och lite kryddor.
Till dom kan man servera en jätteenkel ostcrème som du enkelt gör genom att blanda hälften smetana eller grekisk yoghurt och hälften en smaksatt färskost.
Receptet i sig ger cirka 6-8 biffar och räcker till cirka 2 personer om man dessutom serverar en god sallad till.
Recept och bild: Bra Mat
Ingredienser
Gör så här:
Hacka broccolin eller kör den i en matberedare. Det är lite beroende på hur finhackat du vill ha det.
Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar samt lite örter om du vill ha det.
Värm upp en stekpanna och tillsätt lite olja, ghee eller kokosolja.
Klicka ut lagom stora klickar av smeten och jämna till dom lite i pannan.
Stek några minuter på varje sida så att dom får en vacker gyllene färg och vänd sedan på dom.
Stek några minuter till.
Servera direkt med en god sås och blandsallad till.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka broccolin eller kör den i en matberedare. Det är lite beroende på hur finhackat du vill ha det.
Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar samt lite örter om du vill ha det.
Värm upp en stekpanna och tillsätt lite olja, ghee eller kokosolja.
Klicka ut lagom stora klickar av smeten och jämna till dom lite i pannan.
Stek några minuter på varje sida så att dom får en vacker gyllene färg och vänd sedan på dom.
Stek några minuter till.
Servera direkt med en god sås och blandsallad till.