Ost och paprikapannbiffar

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Dessa ost och paprikapannbiffar var något som jag kom fram till tack vare att jag hade tre saker i kylen som behövde användas och det…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ost och paprikapannbiffar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning15 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Dessa ost och paprikapannbiffar var något som jag kom fram till tack vare att jag hade tre saker i kylen som behövde användas och det var köttfärs, paprika och ett gäng med ostbitar.

Sagt och gjort så svängde jag ihop dessa biffar som blev kanongoda.

Välj gärna ost som smakar något och gärna flera olika sorter, då kommer biffarna smaka olika varje tugga.

På bilden har jag serverat biffen med lite stekta grönsaker och en supergod champinjonsås.

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 900 g Köttfärs
 50 g Gul lök
 60 g Paprika (röd)
 2 Ägg
 1 dl Grädde 40%
 10 g Vitlök (hackad)
 200 g Ost
 1 tsk Svartpeppar (malen)
 1 tsk Salt
 60 g Smör till stekning

 

Gör så här:

1

Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Fräs dem i en stekpanna i lite smör tills de är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna lite.

3

Tärna osten i bitar som är ungefär 1x1 cm.

5

Blanda ihop samtliga ingredienser till en fin färs och låt stå i cirka tio minuter.

7

Forma biffar och försök att fördela osten så gott det går så att alla biffar får några bitar ost i sig.

9

Stek dem i panna på medelhög värme så att de får fin färg. Lägg upp i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen sen.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 900 g Köttfärs
 50 g Gul lök
 60 g Paprika (röd)
 2 Ägg
 1 dl Grädde 40%
 10 g Vitlök (hackad)
 200 g Ost
 1 tsk Svartpeppar (malen)
 1 tsk Salt
 60 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Fräs dem i en stekpanna i lite smör tills de är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna lite.

3

Tärna osten i bitar som är ungefär 1x1 cm.

5

Blanda ihop samtliga ingredienser till en fin färs och låt stå i cirka tio minuter.

7

Forma biffar och försök att fördela osten så gott det går så att alla biffar får några bitar ost i sig.

9

Stek dem i panna på medelhög värme så att de får fin färg. Lägg upp i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen sen.

Ost och paprikapannbiffar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida