Hoppa till innehåll

Ost och paprikapannbiffar

Inga röster än
Sparat av: st
Ost och paprikapannbiffar

Dessa ost och paprikapannbiffar var något som jag kom fram till tack vare att jag hade tre saker i kylen som behövde användas och det var köttfärs, paprika och ett gäng med ostbitar.

Sagt och gjort så svängde jag ihop dessa biffar som blev kanongoda.

Välj gärna ost som smakar något och gärna flera olika sorter, då kommer biffarna smaka olika varje tugga.

På bilden har jag serverat biffen med lite stekta grönsaker och en supergod champinjonsås.

Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Fräs dem i en stekpanna i lite smör tills de är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna lite.
  • Tärna osten i bitar som är ungefär 1×1 cm.
  • Blanda ihop samtliga ingredienser till en fin färs och låt stå i cirka tio minuter.
  • Forma biffar och försök att fördela osten så gott det går så att alla biffar får några bitar ost i sig.
  • Stek dem i panna på medelhög värme så att de får fin färg. Lägg upp i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen sen.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg