Beskrivning - Information
Dessa ost och paprikapannbiffar var något som jag kom fram till tack vare att jag hade tre saker i kylen som behövde användas och det var köttfärs, paprika och ett gäng med ostbitar.
Sagt och gjort så svängde jag ihop dessa biffar som blev kanongoda.
Välj gärna ost som smakar något och gärna flera olika sorter, då kommer biffarna smaka olika varje tugga.
På bilden har jag serverat biffen med lite stekta grönsaker och en supergod champinjonsås.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Fräs dem i en stekpanna i lite smör tills de är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna lite.
Tärna osten i bitar som är ungefär 1x1 cm.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en fin färs och låt stå i cirka tio minuter.
Forma biffar och försök att fördela osten så gott det går så att alla biffar får några bitar ost i sig.
Stek dem i panna på medelhög värme så att de får fin färg. Lägg upp i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen sen.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Fräs dem i en stekpanna i lite smör tills de är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna lite.
Tärna osten i bitar som är ungefär 1x1 cm.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en fin färs och låt stå i cirka tio minuter.
Forma biffar och försök att fördela osten så gott det går så att alla biffar får några bitar ost i sig.
Stek dem i panna på medelhög värme så att de får fin färg. Lägg upp i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen sen.