Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ost- och skinkfylld zucchinirulle

5 av 2 röster
Ost- och skinkfylld zucchinirulle

Det här är ett riktigt enkelt recept på ost- och skinkfylld zucchinirulle som du gör med endast fem ingredienser (och salt & peppar) men det är så läckert!

Perfekt att ha som plockmat eller varför inte som en enklare lunch. Skulle säkert funka som frukost med om man vill det. Välj en ost och skinka som du tycker är gott!

Mängden ost och skinka kan du variera själv lite baserat på hur mycket fyllning du vill ha.

Recept och bild: Retete Gustoase

Total tid: 40 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Riv zucchinin. Blanda ihop med ägg, parmesan och salt och peppar.
  • Häll upp smeten i en rektangulär ugnsfast form som du har lagt ett bakplåtspapper i. Ställ in i ugnen och grädda i 20 minuter.
  • Ta ut formen och lägg ut skinka så det täcker hela. Sedan ost ovanpå så att hela täcks.
  • Rulla sedan ihop allt till en rulle. Kolla på filmen för tips.
  • Ställ in i ugnen igen i cirka 10 minuter.
  • Ta ut och skär upp i lagom stora bitar och ät direkt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Ost- och skinkfylld zucchinirulle”

  1. Det står 2 zucchini i receptet. Zuccini kan variera mycket i storlek så jag undrar över vikten, dvs hur mycket 2 zuccini motsvarar i vikt?

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg