Ostbröd
1
Lättlagat gott ostbröd som går att variera rätt så mycket med olika smaksättningar och kryddor.
Just i detta receptet så är det smaksatt med rosmarin, men det funkar kanon med oregano och lite vitlök kanske, eller basilika och lite flingsalt uppe på.
Låt fantasin flöda!
Besök mig gärna på Sockerfrittsåklart för mer inspiration.
Total tid: 30 minuter
Portioner: 8
Ingredienser
- 6 st ägg
- 400 g Mozzarellaost, riven
- 0,5 dl Linfrön
- 1 tsk Torkad rosmarin
- 4 tsk Fiberhusk
Dekorera brödet med
- 2 msk Vallmofrön
- 2 msk Sesamfrön
- 3 tsk Pumpakärnor
- 0,5 dl Parmesanost, riven
- 2 tsk Torkad persilja
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!