Lättlagat gott ostbröd som går att variera rätt så mycket med olika smaksättningar och kryddor.
Just i detta receptet så är det smaksatt med rosmarin, men det funkar kanon med oregano och lite vitlök kanske, eller basilika och lite flingsalt uppe på.
Låt fantasin flöda!
Besök mig gärna på Sockerfrittsåklart för mer inspiration.
Placera smeten på bakplåtspapper och tryck ut till en fyrkant
In i ugnen på på 200 grader i ca 23-25 minuter
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Niklas says:
Så jäv.a gott bröd