Enkla Ostbröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 3 röster - Betygsätt

Här kommer ett enkelt recept på ett gott ostbröd. Mjuka med lite krispig ost på ovansidan. Denna sats ger 4 lite mindre ostbröd ca 8-10cm…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Ostbröd
ANNONS
cooked user 9036SkapareLchf MorsanFörberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Här kommer ett enkelt recept på ett gott ostbröd.
Mjuka med lite krispig ost på ovansidan.
Denna sats ger 4 lite mindre ostbröd ca 8-10cm i diameter.
Eller så gör du 3 lite större bröd.
(Dubbla din sats för fler bröd bara)
Brödet kan förvaras i kylen i en påse eller låda med förslutbart lock.
Lika goda att äta dagen efter som nybakade.

Vid fyra gräddade ostbröd: <1 g Kolhydrater per bröd

Besök gärna mitt instagramkonto för fler härliga tips och recept.
@lchf_morsan

Kategori

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 st Ägg (M/L)
 60 g Riven Ost (tex, mozzarella, cheddar, texmex, parmesan)
 2 msk Mandelmjöl
 2 tsk Pofiber
 1 krm Salt

 

Gör så här:

1

Blanda samman följande ingredienser i en skål med tex en sked eller gaffel och rör om tills du får en lite fastare konsistens.

Ostbröd

2

Fördela ut fyra runda högar på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och platta ut högarna lite.

Ostbröd

3

Om du väljer att göra fyra högar så blir ostbrödet ca 8-10 cm i diameter när det är färdiggräddat.

4

Skulle du vilja ha ett större bröd så fördelar du bara ut ostsmeten i tre högar på bakplåtspapperet.

5

Stoppa in i mitten av ugnen på 175grader i 20 minuter, tills brödet börjar få lite gyllenbrun färg.

Ostbröd

6

Nu är ditt bröd klart att ätas!

Lycka Till !
7

TIPS! Detta bröd är supergott att använda till räkmacka.

Ostbröd

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Ägg (M/L)
 60 g Riven Ost (tex, mozzarella, cheddar, texmex, parmesan)
 2 msk Mandelmjöl
 2 tsk Pofiber
 1 krm Salt

Instruktioner

1

Blanda samman följande ingredienser i en skål med tex en sked eller gaffel och rör om tills du får en lite fastare konsistens.

Ostbröd

2

Fördela ut fyra runda högar på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och platta ut högarna lite.

Ostbröd

3

Om du väljer att göra fyra högar så blir ostbrödet ca 8-10 cm i diameter när det är färdiggräddat.

4

Skulle du vilja ha ett större bröd så fördelar du bara ut ostsmeten i tre högar på bakplåtspapperet.

5

Stoppa in i mitten av ugnen på 175grader i 20 minuter, tills brödet börjar få lite gyllenbrun färg.

Ostbröd

6

Nu är ditt bröd klart att ätas!

Lycka Till !
7

TIPS! Detta bröd är supergott att använda till räkmacka.

Ostbröd

Enkla Ostbröd
Profilbild för Lchf Morsan

Recept av: lchf morsan

Erika Pettersson [35år] Fyrbarnsmamma som brinner för att inspirera andra inom matlagning och bakning. Utbildad kock och en kreativ mångsysslare. Lagar och äter lchf & keto.

Visa alla recept från lchf morsan Hemsida https://www.instagram.com/lchf_morsan

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida