Ostfyllda baconlindade champinjoner

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 2 röster - Betygsätt

Dessa ostfyllda baconlindade champinjonerna är ett helt magiskt och gott tillbehör som passar perfekt om du äter lchf eller keto, eller ja, man kan ju…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ostfyllda baconlindade champinjoner
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Dessa ostfyllda baconlindade champinjonerna är ett helt magiskt och gott tillbehör som passar perfekt om du äter lchf eller keto, eller ja, man kan ju äta de som en aptitretare eller bara som snacks på kvällen om man känner för det.

Oavsett hur du väljer att inmundiga dessa läckerbitar så kommer du absolut inte bli besviken.

När det gäller osten, så kan du välja att variera smaken lite. I detta fallet så användes färskost med vitlök och örter.

Vill du få innehållet lite mer krämigt, så blanda ner lite riven ost i färskosten med.

Dessa kan du dessutom tillaga på grillen om du känner för det och det kan jag varmt rekommendera så att du får den härliga grillsmaken på det. Ett perfekt grillat tillbehör till sommaren!

Recept och bild: Alla goda ting

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 12 st Stora champinjoner
 12 st Skivor bacon
 200 g Färskost
 Nymalen svartpeppar
 Ev. lite srirachasås

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°C eller tänd grillen.

2

Ta bort foten ur champinjonerna och gröp eventuellt ur lite om det är dåligt med plats.

3

Blanda ihop din fyllning om du vill piffa till den lite, dvs smaksätt din färskost lite extra om du vill.

4

Fyll sedan varje svamp med ostfyllning.

Ostfyllda baconlindade champinjoner

5

Linda en skiva bacon runt varje svamp. Om du kan, se till att hela svampen blir täckt av bacon. Du kan eventuellt använda fler skivor om du vill det.

Ostfyllda baconlindade champinjoner

6

Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper om du ska köra de i ugnen.

7

Ställ in i ugnen eller lägg de på grillen och tillaga i cirka 10 minuter.
Om du grillar, se till att vända på svamparna så att de blir grillade överallt.

8

Ta ut och lägg upp på ett fat och servera direkt som de är eller som tillbehör till något gott kött.

Ostfyllda baconlindade champinjoner

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 12 st Stora champinjoner
 12 st Skivor bacon
 200 g Färskost
 Nymalen svartpeppar
 Ev. lite srirachasås

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C eller tänd grillen.

2

Ta bort foten ur champinjonerna och gröp eventuellt ur lite om det är dåligt med plats.

3

Blanda ihop din fyllning om du vill piffa till den lite, dvs smaksätt din färskost lite extra om du vill.

4

Fyll sedan varje svamp med ostfyllning.

Ostfyllda baconlindade champinjoner

5

Linda en skiva bacon runt varje svamp. Om du kan, se till att hela svampen blir täckt av bacon. Du kan eventuellt använda fler skivor om du vill det.

Ostfyllda baconlindade champinjoner

6

Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper om du ska köra de i ugnen.

7

Ställ in i ugnen eller lägg de på grillen och tillaga i cirka 10 minuter.
Om du grillar, se till att vända på svamparna så att de blir grillade överallt.

8

Ta ut och lägg upp på ett fat och servera direkt som de är eller som tillbehör till något gott kött.

Ostfyllda baconlindade champinjoner

Ostfyllda baconlindade champinjoner
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida