Det här är en paj som jag svängde ihop efter jul då det fanns en hel del mat i kylen som behövde ätas upp. Just paj tycker jag är fantastiskt gott att göra om man vill bli av med lite rester i kylen.
Sen så var smakkombinationen väldigt lyckad, om än lite oväntad med salami, spenat, oliver och ädelost.
Om du vill komplettera denna goda pajen med lite sallad för att göra det hela ännu mer matigt, så kan jag varmt rekommendera dessa goda vitkålssallader: Pizzasallad, treveckorssallad och coleslaw.
Hacka löken fint.
Fräs den mjuk tillsammans med spenaten i lite olivolja.
Strimla salamin och lägg i botten av pajskalet.Lägg den rivna osten ovanpå, jämnt fördelat över botten.
Toppa med oliver och ädelost.
Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 25 minuter tills det att pajen har fått vacker färg och satt sig.
Ta ut och njut av en god paj tillsammans med en god sallad.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken fint.
Fräs den mjuk tillsammans med spenaten i lite olivolja.
Strimla salamin och lägg i botten av pajskalet.Lägg den rivna osten ovanpå, jämnt fördelat över botten.
Toppa med oliver och ädelost.
Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 25 minuter tills det att pajen har fått vacker färg och satt sig.
Ta ut och njut av en god paj tillsammans med en god sallad.