När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör.
Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!
Kör mandelmjöl och sesamfrön i en matberedare .
Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg.Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.
Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.
Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.
Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Kör mandelmjöl och sesamfrön i en matberedare .
Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg.Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.
Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.
Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.
Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.