Pajbotten – LCHF

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör. Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Pajbotten – LCHF
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse30 minTillagning8 minTotalt38 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör.

Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!

Kategori

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 1/2 dl Sesamfrön (Skalade)
 40 g Smör
 1 Ägg
 1/2 tsk Salt

 

Gör så här:

3

Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg.Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.

5

Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.

7

Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.

9

Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1/2 dl Sesamfrön (Skalade)
 40 g Smör
 1 Ägg
 1/2 tsk Salt

Instruktioner

3

Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg.Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.

5

Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.

7

Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.

9

Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.

Pajbotten – LCHF
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida