En pannkakstårta måste ju vara en helt perfekt variant av efterrätt där man får flera olika godsaker i en härlig kombo.
Just en pannkakstårta kan du även variera med olika smaker i form av olika sorters bär, men hallon, blåbär eller jordgubbar är ju ändå det som jag skulle använd mest.
Recept och bild: Yvette
Ett annat recept på pannkakor som du kan använda som är fantastiskt gott, det är mitt egna recept på pannkaka.
Dessa är jag helt övertygad om skulle funka perfekt för att göra en god pannkakstårta av.
Om du har frusna bär, plocka då fram de och låt de tina.
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Stek i rikligt med smör, använd en stekpanna som är cirka 20 cm i diameter.
Låt pannkakorna svalna sen när du har stekt alla.
Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver.
Mosa bären var för sig, eller blanda ihop de om du hellre vill det.
Varva sedan ingredienserna tills du har byggt din pannkakstårta.
Börja med pannkaka i botten, sen lite grädde, sen bär och så fortsätter du tills du har använt upp alla ingredienser.
Dekorera med lite vispad grädde och färska bär på toppen.
Servera!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Om du har frusna bär, plocka då fram de och låt de tina.
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Stek i rikligt med smör, använd en stekpanna som är cirka 20 cm i diameter.
Låt pannkakorna svalna sen när du har stekt alla.
Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver.
Mosa bären var för sig, eller blanda ihop de om du hellre vill det.
Varva sedan ingredienserna tills du har byggt din pannkakstårta.
Börja med pannkaka i botten, sen lite grädde, sen bär och så fortsätter du tills du har använt upp alla ingredienser.
Dekorera med lite vispad grädde och färska bär på toppen.
Servera!