Pannkakstårta

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

En pannkakstårta måste ju vara en helt perfekt variant av efterrätt där man får flera olika godsaker i en härlig kombo. Just en pannkakstårta kan…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
recipe 22455
ANNONS
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning20 minTotalt40 min

Beskrivning - Information

En pannkakstårta måste ju vara en helt perfekt variant av efterrätt där man får flera olika godsaker i en härlig kombo.
Just en pannkakstårta kan du även variera med olika smaker i form av olika sorters bär, men hallon, blåbär eller jordgubbar är ju ändå det som jag skulle använd mest.

Recept och bild: Yvette

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
Pannkakorna
 4 Ägg
 3 deciliter Grädde
 2 tsk Psylliumhusk
 1 tsk Bakpulver
 0,50 tsk Vaniljpulver
 Smör till stekning
Fyllning
 1 dl Blåbär
 1 dl Hallon
 3 deciliter Grädde
 1 nypa Vaniljpulver
ANNONS

Gör så här:

1

Om du har frusna bär, plocka då fram de och låt de tina.

Pannkakorna
2

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.

3

Stek i rikligt med smör, använd en stekpanna som är cirka 20 cm i diameter.

4

Låt pannkakorna svalna sen när du har stekt alla.

Fyllningen
5

Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver.

6

Mosa bären var för sig, eller blanda ihop de om du hellre vill det.

Montering
7

Varva sedan ingredienserna tills du har byggt din pannkakstårta.
Börja med pannkaka i botten, sen lite grädde, sen bär och så fortsätter du tills du har använt upp alla ingredienser.

8

Dekorera med lite vispad grädde och färska bär på toppen.
Servera!

pannkakstarta2

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Pannkakorna
 4 Ägg
 3 deciliter Grädde
 2 tsk Psylliumhusk
 1 tsk Bakpulver
 0,50 tsk Vaniljpulver
 Smör till stekning
Fyllning
 1 dl Blåbär
 1 dl Hallon
 3 deciliter Grädde
 1 nypa Vaniljpulver

Instruktioner

1

Om du har frusna bär, plocka då fram de och låt de tina.

Pannkakorna
2

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.

3

Stek i rikligt med smör, använd en stekpanna som är cirka 20 cm i diameter.

4

Låt pannkakorna svalna sen när du har stekt alla.

Fyllningen
5

Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver.

6

Mosa bären var för sig, eller blanda ihop de om du hellre vill det.

Montering
7

Varva sedan ingredienserna tills du har byggt din pannkakstårta.
Börja med pannkaka i botten, sen lite grädde, sen bär och så fortsätter du tills du har använt upp alla ingredienser.

8

Dekorera med lite vispad grädde och färska bär på toppen.
Servera!

pannkakstarta2

Pannkakstårta

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida